Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihie

Seks Turka z 13-latką na parkingu - jest wyrok

Polecane posty

Gość hihihihie

Na dwa lata więzienia w zawiasach został skazany 23-letni Turek i kontakty seksualne z 13-letnią Polką. Mężczyzna zapłaci również... 500 złotych grzywny. Zabrał 10-latkę do szopy i tam to zrobił! Znasz go? Limanowska policja opublikowała portret pamięciowy mężczyzny... Nastolatka poznała tureckiego kierowcę tira przez internet na jednym z portali społecznościowych. W styczniu tego roku spotkała się z mężczyzną na parkingu niedaleko przejścia granicznego ze Słowacją w Chyżnem (woj. małopolskie). Dzień później 13-latka źle się poczuła. Bolał ją brzuch, więc opowiedziała rodzicom, że współżyła z mężczyzną. Ci zawiadomili policję. Turek został zatrzymany i oskarżony. Sąd Okręgowy w Nowym Sączu potraktował go łagodnie, skazując na wyrok w zawieszenie i niską grzywnę. Nie wiemy, jakie okoliczności wpłynęły na taki wyrok, bo proces - ze względu na dobro dziewczyny - toczył się za zamkniętymi drzwiami. na sygnal.pl ;)

Gość to już nawet 13 latki lecą
na turasów :O

Gość IMO13831
Polki...czemu nie jestem zdziwiony...

Gość a to nie czasem po
pedofilie podpada

Gość miała dziecko z ojcem???
Dla nas to pedofilia, dla Turka to normalka - Koran pozwala na ślub z dziewczynką nawet 6 letnią, a współżycie od jej 9 roku życia!!!! To pedofilia, mająca podstawy w Koranie i wspierają ją zwłaszcza ortodoksyjni muzułmanie. To patologia, zresztą jak większość zasad Koranu. Ale czemu się dziwić, skoro Mahomet był w górach i miał --widzenia--, a tak naprawdę nie chciał być już utrzymankiem swojej o 15 lat starszej i bardzo bogatej oraz wpływowej żony Chadżidży, stąd wpadł na pomysł stworzenia wiary, która da mu tereny, kasę, kobiety, a prawa i zasady dopasuje do siebie i swoich potrzeb oraz potrzeb wojowników - rzekomo wojowników o wiarę, a właściwie wojowników o dominację islamu nad innymi religiami. Człowiek ten wykazal się zerową tolerancją dla innych wyznań i wycinał w pień wraz ze swoją armią ludzi, którzy nie chcieli przejść na jego wymyśloną wiarę. A że miał jak widać po starej chętkę na dzieci, to świadczy o nim - pedofil, żądny władzy i pogłosu pedofil!!! To są pedofile. Nie wszyscy muzułmanie są pedofilami, bo pomimo, iż Koran zezweala na pedofilię, tpo nie każdy dopuszcza się tego aktu agresji na dzieciach. Alle mogą i to jest okropne. Małe dziewczynki nie dość, że obrzezane tp jeszcze zmuszane do seksu, bite, gwałcone, bo był ślub, to sobie dziad może poużywać. Trauma, bo dziecko ma obciętą łechtaczkę, wargi sromowe - to się dzieje na żywca w tragicznych warunkach higienicznych, trauma, bo dziecko zamiast się bawić i uczyć musi być już żoną, kochanką i matką!!!! Trauma, bo te dzieci są nierzadko gwałcone, a sądy koraniczne oskarżają dzieci o zdradę i karzą dzieci. Dziewczynka za to, że została zgwałcona, dostaje karę więzienia, batów lub ukamienowania!!!! Chore wymysły Mahometa, chore zapiski Koranu i mamy patologię, która już zalewa Europę. Uwaga, bo to tragiczna wiara. Wiara, w której pedofilia to normalka!!!!!

Gość donner
Czyli w Polsce seks z 13-latką kosztuje 500 zł

Gość do miała dziecko z ojcem???
czy kiedy kolwiek czytalasz koran?

Gość daruu
Ja czytałem......W pierszych wersach "prorok" Machomet dziękuje P.Bogu za to,że nie stworzył go osłem,świną,psem,ani kobietą......Porównuję kobietę do najgorszego zwierzęcia.A kim są ci co uprawiają sex z tymże zwierzęciem?Co więcej dodać......Wiecie,że kobieta islamu nie ma żadnych praw......Nawet jej samobójstwa popełnić nie wolno......A propos tego wyroku.Nie dzwcie się Polacy.U was za psa dostaję się więcej niż za zabicie człowieka,lub jak w tym przypadku zgwałcenie 13-to latki......Ostatnio jak przekroczyłem prędkość koło Poznania jadąc do Polski do Rodziny mojej żony na święta.Polski sąd potraktował mnie owiele bardziej surowo niż tego Turka za gwałt....(to było podwójne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym,i odmowa przyjęcia mandatu-sąd grodzki).Koszty sądowe,grzywna za wykroczenie,pieniądze na jakiś dom samotnej matki,obraza funkcjonariusza Policji na sali sądowej,obraza sądu.W sumie uzbierało się 4850 złotych.........Za zwykłe wykroczenie drogowe.A za Gwałt na nieletniej 500 zł.Ech przykre co?U nas w Niemczech dostał by min.12,5 roku.

Gość kiedyjakiigdzie
nie popieram tego ae sami wiecie ze niektore 13c latki wygladaja jak 20 to raz. dwa po co ona tam szla i czemu rodzice niedopilnowaili tego po jakich portalach chodzi i dlaczego spedza noc poza domem

Gość Wiecie dlaczego niska kara?
Bo ta mala suczka sama tego chciala, prostytutka umówiła sie z nim i wiedziala po co idzie. Jaki gwałt? Nie znacie tego pojęcia, to współżycie z nieletnim poniżej lat 15. Jak ma 15 to nie ma dowodu, co moze mial ja o legitymację szkolna prosić? Pewnie taka wypindrzona ze na 15 wyglądała, albo on naszych przepisów nie zna. Dlatego tak niska kara. A ja zamiast roztrzasac tego kolesia zastanowiłabym sie co teraz takie nieletnie kurewki wyprawiaja