asiulka9993 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 CZY PO PIERWSZYM STOSUNKU jak się jest dziewicą spóznia się okres ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinky reggae 1 Napisano Czerwiec 22, 2011 Gratulacje :) żeby były bliźniaki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka9993 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 miałam na myśli , czy zawsze się spoznia czy grozi to tylko wpadce ? zbyt zle sprecyzowane pytanie , sorki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinky reggae 1 Napisano Czerwiec 22, 2011 Moja wcześniejsza wypowiedź sugewrowała wpadkę właśnie :) w taki komiczny sposób. Leć do apteki i kup testeeer na dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Mi się nie spóźniła nawet o pół dnia. Przyczyn spóźniającego się okresu jest mnóstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milutko Napisano Czerwiec 22, 2011 mnie sie po pierwszym razie spózniał ale nie wiem czy to nie dlatego że miałam stresujący czas. a uprawiałaś seks z zabezpieczeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach