Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summa

czy mogę być w ciąży?!?! proszę o odpowiedz.

Polecane posty

Gość summa

witam .. mam mały problem.. mój cykl jest 28 -dniowy . ostatni okres miałam 29 maja . kochałam się z chłopakiem 10 i 11 czerwca . był to dzień płodny ? mam więcej śluzu niż miałam. mam obolałe piersi a sutków nie potrafię nawet dotknąć.. są bardzo tkliwe. czy mogę być w ciąży ? proszę o jakąś odpowiedź.

Gość to chyba jakiś żart
Ty chyba masz 13 lat że takie pytania zadajesz albo to prowokacja

Gość summa
jaka znowu prowokacja? grzecznie się pytam ; )

Gość to chyba jakiś żart
dziecko piersi bolą Cię przed okresem, bo zapewne za 4 dni powinnaś go dostać

Wstrzymaj sie troszke...I zadaj to pytanie jeszcze raz...ale gdy mini data spodziewanej miesiaczki...a Ty jej nie dostaniesz...proponuje 2 tyg poczekac;) Sylwia

Gość to chyba jakiś żart
a tak poza tematem to wkurza mnie, kiedy dzieci zabierają się za seks, nie mając pojęcia o swojej fizologi.. Już nie mówię tutaj o poznawaniu swojego ciała, bo mi dokładne poznanie swojej fizjologii zajęło ok. 8-10 lat od momentu pierwszej miesiączki. Jakkolwiek, zanim zabrałam się za seks, to w teorii wiedziałam wszystko na temat cykli, fizjologii męskiej i kobiecej, antykoncepcji, chorobach. Wszystko. Naprawdę, młode panie, nie musicie czekać z seksem do ślubu, ale wypadałoby zapoznać się z tematem, żeby potem nie zadawać takich głupich pytań - a pytanie jest z natury głupich, bo pierwsze dolegliwości ciążowe zaczynają się dopiero w 5-7 tygodniu (nie mówie tu o zatrzymaniu okresu, przed którym autorka i tak jest).