Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitkax86

chlamydia

Polecane posty

Gość julitkax86

czy gdybym miala chlamydie tracheomatic to takie objawy jak np parcie na pecherz towarzyszylyby mi ciagfle czy wlasnie co jakis czas? bo pojawia mi sie cos takiego raz na jakis czas, a czasem nawet w ciagu dnia to sie zmienia. i nigdy nie robilam wlasnie badania na chlamydie.. czy powinnam to podejrzewac?

Gość poczytajcie2011
zrób te testy dla świętego spokoju i na mycoplasme,wymaz z pochwy w kierunku bakteri grzybic i rzęsistka,CRP,OB,morfologie,mocz i imunoglobuliny IGM,IGG,IGA

Gość julitkax86
wymaz z pochwy robilam i wyszla mi bakteria e coli*** i jeszcze jakis gronkowiec CNS*** , z cewki nie robilam zadnych badan bo troche sie obawiam bo jest niby bardzo nie przyejmne. hm..czy ta e coli w pochwie moga wlasnie powodowac te uczucie parcia? furaginem juz leczylam sie duzo razy i zawsze pomagal na jakis czas. niewiem czym jeszcze mgoe wyleczyc ta bakterie jesli to ona rzeczywiscie powoduje.

Gość julitkax86
czy ktos wyleczyl do konca ta bakterie e coli z pochwy?jesli tak to jakim sposobem

Gość julitkax86
czY nikt mi nie pomozE?

Gość poczytajcie2011
koniecznie do lekarza przepisze antybiotyk,kup sobie tabletki żurawinowe jak nie pomoże to zrób te badania na te chlamydie,mycoplasmy

Gość poczytajcie2011
albo poproś ginekologa żeby skierował po co masz płacić

Gość poczytajcie2011
jeszcze herbata z pokrzywy działa na gronkowce warto zakupić i pić przez jakiś spory czas co najmniej z miesiąc

Gość poczytajcie2011
i jak zrobisz to z moczu czułość stanowi 98% wymazy sa niezbyt przyjemne