Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Sztuczne rzesy

Polecane posty

Za 3 dni mam wesele i pomyslalam sobei ze nakleje sztuczne rzesy na te okazje. I stad moje pytanie, jak to sie robi? Nakldac je na makijaz czy najpierw rzesy a makijaz pozniej? Po jakim czasie mi odpadna? I jak je prawidlowo zdjac by sobei krzywdy nei zrobic?

Gość fgfgdffgf
ostatnio kupilam w rossmanie za 5 zl, ale w ogole sie nie chcialy trzymac, klej do dupy, tylko szkoda pieniedzy

Gość dfggdfgdgdfg
najpierw rzesy a pozniej make up, malujesz cale rzesy, naturalne ze sztucznymi, sztuczna lalo.

Gość fgfgdffgf
ja mysle, ze to wina tego kleju po prostu, bo keidys kupilam na allegro podobne, tylko klej byl znacznie mocniejszy i trzymaly mi sie caly dzien. i je mozna przemyc i uzyc ponownie.

Przegladalam w necie filmiki i wiekszosc dziewczyn najpierw sie maluje a pozniej rzesy? Czy robia to prawidlowo? A jak sie odkleja takei rzesy by sobie krzywdy nei zrobic? PS ktos napisal" sztuczna lalo" zal haha

Gość dfdffgfg
one same schodza, nie trzeba nic robic, wystarczy mocniej pociagnac i tyle. sama sie odklei

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
doczep se jeszcze sztuczne oczy usta nos uszy cycki nogi rece tylek i bedzie git