Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patafianka.

Duchowny Ewangelicki i Katolicki

Polecane posty

Gość Patafianka.

- Ktoś mi ukradł rower - skarży się pastorowi ksiądz. - Wiem jak go możesz odzyskać - rzecze pastor - Jutro w czasie mszy wymień dziesięć przykazań, kiedy dojdziesz do nie kradnij jeden z parafian na pewno się zaczerwieni. W poniedziałek pastor spotkał się z księdzem i spytał: - Czy wyjaśniła się sprawa z rowerem? - Tak, zrobiłem jak mi poradziłeś, a kiedy doszedłem do nie cudzołóż to przypomniałem sobie gdzie go postawiłem *** Rozmawia ksiądz z pastorem -Jutro ide kupić buty - mówi ksiądz -Zamszowe? - pyta pastor -Nie, za swoje!

Gość nareszcie lato
:):):):):):)

Gość Patafianka.
Ksiądz z pastorem idą do prostytutki. Pastor idzie pierwszy, wychodzi i mówi: - Ona jest lepsza od mojej żony. Wchodzi ksiądz. Po 10 minutach wychodzi i mówi: - Masz racje.

Gość Patafianka.
Ksiądz, Pop i Pastor opowiadają, co każdy z nich robi z pieniędzmi zbieranymi na tacę. Ksiądz: - Ja rysuję kółko wielkości tacy i podrzucam pieniądze. Co spadnie do kółka, to dla Boga, a reszta dla mnie. Pop: - Ja rysuję kreskę i podrzucam pieniądze. Co spadnie na prawo to dla Boga, a to po lewej jest dla mnie. Pastor: - Ja tak samo podrzucam pieniądze do góry. Co Bóg złapie, to jego!