Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasabala

mój chłopak boi sie załozyć soczewki,jak go do nich przekonac?

Polecane posty

Gość dasabala

mój chłopak chodzi w okularach a bez okularów jest jeszcze przystojniejszy,on nie lubi chodzic w okularach ale musi,bo soczewek nie załozy,powiedział,że sie boi,ze ma taki odruch przy wkładaniu ze zamyka oko i nie może sobie jej załozyc,póxniej powiedział,że nie lubi sobie w oku grzebac.. co robic?

Gość tak samo jak z ubraniami jest
pierwsze swoje soczewki zakładałam 45 minut :) Po pół roku nawet lusterka już nie potrzebowałam. Powiedz mu, że trening czyni mistrza. Jeśli mu zależy, to niech próbuje. Ale jeśli nie chce, to raczej nie ma szans, żebyś go zmusiła. A najlepiej niech idzie do okulisty, bo przecież w soczewkach jest różna średnica i jak założy nie te, które dobierze lekarz, to może sobie jeszcze bardziej wzrok popsuć!. Więc wyślij go do oklulisty, który dobierze rozmiar, nauczy zakładać a potem może próbować sam. Pozdrawiam

Gość dasabala
dzięki wielkie za porade !!!!:)

Gość yttytytyty
to niech nosi okulary, dla mnie soczewki dla chlopaka to starsznie pedalskie jest, taki lalus pedalek. moj chlopak tez nosi okulary, nie lubi ich, ale woli okulary niz soczewki. ja tez go lubie w okularach bo wyglada inteligetnie

Gość dasabala
tak..tylko ze mój chłopak to bardziej taki przysłowiowy "goryl" jest..umiesniony, pewny siebie a tu takie okulary... totalnie do niego nie pasuja ! to tak jakby załozyc Nergalowi różową sukeineczkę..

Gość anna15
Kiedy ja zaczynałam nosić soczewki, były strasznie niewygodne i nie mogłam sobie poradzić z włożeniem ich. Też oko i się zamykało i łzawiło. Ale po kilku próbach nawet już nie czuję, że mam je na oczach. ^ ^