Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retionelka

Czy obraz na filmach jest odzwierciedleniem prawdziwego wyglądu ??

Polecane posty

Gość retionelka

zawsze uważałam się za ładną dziewczynę, nie jakąś pięknośc ale na pewno nie za brzydule, ostatnio zobaczyłam nagrane wesele kolezanki na którym byłam i naprawdę zaczynam popadac w depresję, albo ja mam tak zaburzony obraz swojej osoby albo film zniekształca twarz. Na tym filmie mam jakiś ogromny nochal, cofniętą brodę i wyglądam obrzydliwie ;((( na żywca tego aż tak nie widać, w lustrze się sobie podobam a na tym filmie jest dramat !!. Zastanawiam się czy ludzie postrzegają moją twarz jak na tym filmie czy tak jak ja się widzę :/

Gość retionelka
odpowie mi ktoś ??

W lusterku widzisz wszystko na odwrót, bo jest to przecież twoje odbicie,jak jedzie karetka to jest napis ambulans ale napisany tak, zeby kierowcy w lusterku mogli go widzieć, czyli odwrócony. Na filmie to prawdziwa Ty ;)

Gość robinson wydm.
Idealistkaa a co ma odrwócenie twarzy do wyglądu weź nie pierdol !

Gość retionelka
a ja jeszcze przebieram w facetach, teraz stwierdzam że powinnam brac każdego który mnie zechce bo z taką gębą to cud że w ogóle ktos mnie chce !

Gość madzia Q
ja też nie sie nienawidzę oglądac na filmach bleee wyglądam okropnie, tak samo nie lubie zdjęć

Gość retionelka
mógłby ktos cos wiecej napisac dlaczego tak inaczej wygląda się na filmach a inaczej w realu ?

Idealistkaa a co ma odrwócenie twarzy do wyglądu weź nie pie**ol ! Twarz ludzka nie zawsze jest ssymetryczna. Załóżmy masz grzywkę na lewo w lustrze, a na filmie widzisz ją na prawo, a to zmienia twarz, durniu.

Gość retionelka
Idealistkaa no ale np. mój nos z każdej strony jest taki sam, tak samo jak moja broda więc odwrócenie tego nie ma większego znaczenie, bardziej wydaje mi się chodzi tu o spłaszczenie twarzy w dwu wymiarze (na filmie) i o jej uwypuklenie w trójwymiarze.

Film wiadomo, tez ''obrzydza'', ale jesli ktos ma krzywy nos? Krzywe zęby? W lusterku przyzwyczaił się do wyglądu, bo zawsze na siebie patrzy, ale jak widzi się na filmie, to może wyglądać Inaczej.

Gość SASSSSSASASASASA
ja bylam w w11 i sie poplakalam jak zobaczylam moje krzuywe zeby

Gość a spójrz na inne osoby
które widzisz "na żywo" z zewnątrz (bo siebie nie możesz tak widzieć) i porównaj je z filmem. Są podobne, czy też mają cofnięte brody itd.? Albo zniekształca wszystkich albo nikogo :) - odpowiedź nie jest uniwersalna, bo dużo zależy od jakości filmu, światła itd.

Gość yttytytyty
a ze zdjeciami jest tak samo?

Gość aha i achhhhhh
właśnie wpadłam w doła po obejrzeniu zdjęć 😭 mam podobne odczucia jak ty, w lustrze az taka stara i brzydka nie jestem, tak mi się wydaje 😭

Gość retionelka
niestety wszyscy są do siebie poodbni na filmie tylko ja wygladam jak dziwoląg, coś okropnego, już patrzę bo kilnikach plastycznych i czytam o korekcji nosa i brody :/

Gość retionelka
na zdjęciach tez jest źle bo nos mam długi a w realu nie tak bardzo. Ale na tym filmie to jest masakra wyglądam obrzydliwie !!!

Gość bambryłeczka
ja też w lustrze się sobie bardziej poodobam niż na filmach i zdjęciach dlatego unikam tego jak ognia

Gość fsdgftert
autorko mam doslownie jak Ty, wstydzilam sie spojrzec rodzinie w oczy gdy to zobaczylam..dokladnie tak samo! mialam strasznie czerwone ustab i jakos dziwnie krzywe, i dotego oczy takie waskie.. od tamtego pomentu beda unikac filmowania jak nigdy..mialam tylko nadzieje, jak zobaczylam sie I-y raz na filmie, ze juz nigdzie wiecej mnie nie bedzie, a jednak...:( tak sie wstydzilam. liczylam na to, ze jak najmniej osob to ogladnie.

Gość vska9843
przsecież to jest oczywiste że wyglądacie tak jak na filmach a nie jak w lustrze ! Kolezanka też panikuje bo brzydko wygląda na filmach a ona wygląda tak samo jak w na zywo ja nie widze różnicy a ona mówi że wygląda zupełnie inaczej :/

Gość dorotayyyyy
Ja też inaczej widzę się w lustrze,inaczej na zdjeciach ,czy filmie.Skąd to się bierze?

Gość facet z dylematem
niestety na filmie wyglądadzie tak jak realnie, przykro mi :P

Gość no to nakieruj
a ja wyglądam lepiej na filmie niż na zdjęciach czy w lustrze