Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbmnmjhk

czy to prawda ze zwiazki malzenskie sa juz niemodne i obciach isc do kosciola?

Polecane posty

Gość nbmnmjhk

tydzien temu wrocilam z rocznego pobytu w paryzu....mialam kontakt z roznymi ludzmi ale musze wqm przyznac ze zostalam wysmiana przez rodowitych francuzow podczas rozmowy o slubach...podobno modne sa teraz zwiazki partnerskie a sluby dla przegrancow zyciowych....ale u nas w polsce nie ma jeszcze tzw zwiazkow partnerskich mimo ze sld pracuje nad tym

Gość nbmnmjhk
zawsze szczery- jak zawsze lotna odpowiedz:P

Gość nbmnmjhk
skoro debilny temat to spadaj na 'madrzejsze' tematy :)

Gość nbmnmjhk
nie da rady, zyjesz kafeteria, to twoj tlen, jestes bez tej strony nikim:) jak nie ten temat, to inny:)

Gość spytaj Egoist31
:O

Gość do autorki124
tak, kazdy inteligentny czlowiek wie ze a0 papier niczego nie zmienia b) wydawanie kasy na pokazowke to glupota c) w czasie rozowdu sa same klopoty

Jesli ktos jest tak glupi ze przejmuje sie "trendami" w kwestii malzenstwa, no to nie zazdroszcze zycia. Jesli kogos interesuja trendy, to ciekawe czemu "niemodny" slub Williama i Catherine byl tak ogromnym wydarzeniem na calym swiecie. Ciekawe tez, ze prezydent Francji nie zyje w modnym "zwiazku partnerskim", a w malzenskim. Jestem mloda kobieta w tradycyjne zawartym zwiazku malzenskim i mam gleboko gdzies, co sadza na ten temat inni ludzie.

Gość Egoist_31
Masz racje. 💤

Jestem mloda kobieta w tradycyjne zawartym zwiazku malzenskim i mam gleboko gdzies, co sadza na ten temat inni ludzie. no prosze, jest nadzieja dla swiata:-)

Gość Egoist_31
To do nbmnmjhk.

Gość blabliblu
ehh, nie wiem co w tym śmiesznego... ;/

Gość jiujij
eee tam, mieszkam we Francji i jakos nie zauwazylam, aby sluby byly passee. Na pewno jest tam wiecej ludzi zyjacy "na kocia lape" niz w Polsce, ale mimo wszystko wiekszosc par bierze slub.

Gość do rozowe okulary
my tez mam gdzies twoja opinie:P

"podobno modne sa teraz zwiazki partnerskie" a niedawno modne były związki typu swingers:) Rodowity Francuz powinien podpowiedzieć też, że w tym sezonie modne są także pudle strzyżone a la Leona Lewis tudzież seks oralny przy pomocy języka esperanto. Stwórz sobie z partnerem związek partnerski, ze ślubem lub bez. Chyba, że związek w ogóle jest teraz niemodny? :P

Gość dgdgd
???Chyba, że związek w ogóle jest teraz niemodny?////////// Ano nie jest :]

do autorki124 tak, kazdy inteligentny czlowiek wie ze a0 papier niczego nie zmienia b) wydawanie kasy na pokazowke to glupota c) w czasie rozowdu sa same klopoty /////////////////////// i proszę, jak trafione słowa. Czy ludzie którzy organizują sobie wesela, zapraszają tez tych samych gości na swój rozwód ?. Małżonkowie winni urządzić głośne "rozwodowisko", a strona która ma kochanka/partnera winna go zaprezentować zaproszonym osobom. Tak byłoby najuczciwiej.

Gość a nie możecie życ tak
jak Wy chcecie, a nie tak jest modnie? :)

Gość el ninka
własnie Swoją drogą ja bym chyba ze stresu zemdlała przed ołtarzem i już do przysięgi nie dotrwała :D

Gość nbmnmjhk ile ma lat
?