Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu mi sie spoznia okres

mam regularnie okres a tu dupa

Polecane posty

nie uprawialam seksu od paru mc wiec ciaza odpada... mam co 25 dni okres, dzisiaj 26. dzien i nic. jedynie troche sie czuje jakbym miala miec okres, w sensie jakby mi juz lecialo ale nic, guzik:( nie wiem czy to moze byc od ciepla czy cos?? jakies chwilowe wachniecia??

Gość fgfd
jestes tak glupia, ze szkoda gadac.mam nadzieje, ze masz nie wiecej niz 15lat, bo inaczej wstyd mi za glupote polakow! poczytaj sobie w necie, ciezko wpisac w google zapytanie. a poza tym chyba kazda dojrzala kobieta wie, ze okres sie spoznia z wielu przyczyn, najczestsza jest stres

fgfd a ty jestes chamska

Gość fgfd
nie jestem chamska, tylko ci prawde mowie. w internecie wszytsko pisze, ruszyc dupa i palcami i poszukac, a nie zdawac glupie pytania

dalej nic.. :/ owszem jestes, pisanie komukolwiek a juz szczegolnie komus nieznajomemu ze jest glupi.. jest chamskie

Gość sfddsf
dziewczyno przestan zasmiecac forum! naprawde jestes glupia.skup sie na czyms i zrob cos sensownego. nie obchodzi nas czy masz okres czy nie. jakbys byla inteligentna to bys wiedziala, ze okres sie moze spoznic do tygodnia i to jest normalne!