Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihiuhpiuhpiuhpiuhpi

niski facet z drobna budowa ma 0 szanse na milosc

Polecane posty

niestety, i tu nawet twarz, oczy nie pomoga. tzn dziewczyny czesto pisza w internecie jakie to sa oczy wazne, twarz ale pozniej w realu zawsze ale to zawsze widze jak jest jakas dziewczyna to zaraz okazuje sie ze ma juz faceta i dziwnym trafem zawsze jest to koles po 18pare cm ale malo tego ze wysoki musi byc jeszcze tak mesko zbudowany, miec taki "rozlozysty" szkielet. wysokich z drobna budowa i waskimi cialem tez nie widuje jakos z kobietami, taka prawda. Moze uogolniam ale jak tak dzisiaj przeszedlem po osiedlu domkow jednorodzinnych to nie znalazlem zadnej dziewczyny ktora bylaby z jakims nizszym i do tego drobnej budowy chlopakiem doslownie zadnej

Gość SamaNieWiem85
I tu się mylisz, mi się właśnie podoba facet niski drobnej budowy, niestety nie jest mną zainteresowany..

Gość a noooo tak :)
"niski facet z drobna budowa ma 0 szanse na milosc" na miłość czy seks?

na milosc czy seks?" Ja wiem ze dla was jedno nie wiaze sie z drugim i czesto wasz wlasny chlopak nie jest swiadom jak ogromne ma rogi. Ale jak dla mnie w milosci przychodzi rowniez czas i na sex. Ale chodzi mi glownie o milosc , o partnerstwo w tym przypadku. Z reguly jak nie ma szansy na milosc to tym bardziej na sex

Gość SamaNieWiem85
Może więcej pewności siebie. Tak jak wspomniałam ja również jestem dość niska i nie chciałabym mieć wysokiego faceta, ostatnio właśnie spodobał mi się własnie taki facet jak Ty opisujesz. Musisz poczekac na każdego przyjdzie pora a jesli można wiedziec ile masz lat??

Niski facet z drobną budową ma szansę na miłość, tak samo jak wysoki grubas i inna potwora, która znajdzie swojego amatora. Pozdrówka!

Gość Poslaniec Inso
moze i ma szanse, ale potem i tak dacie dupy na boku lepiej zbudowanemu bo dla was to "chwila zagubienia" za zdrade nie jestescie bezkarne powinnyscie miec przemeblowana morde i gadka "kobiet sie nie bije" to typowe pj3rdolenie polek jak zdradzisz to jestes szmata a szmaty sie tlucze zdrada nie ma powodow, facet was nie zadowala to sie rozstan a potem w tango do nowego a nie pj3rdol sie na boku