Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbronna wobec dzieciaka

Powiedzialam synowi co mysle o nim!!

Polecane posty

Chlopak ma 6 lat a coraz czesciej kloci sie ze mna, drze sie na mnie, wyciera. Ostatnio nie wytrzymalam i powiedzialam mu prawde o jego ojcu, twoj ojciec cie nie chcial i mial racje, ja tez cie nie chce. Teraz od miesiaca dzieciak mieszka u moich rodzicow bo chyba bym mu zrobila krzywde.

Gość agdads
Głupia jesteś!

Gość kiedyjakiigdzie
żadna matka nie powinna czegoś takiego robić i nie wybaczaja tego żadne okoliczności.

Tylko ze ja juz nie daje sobie rady z wychowaniem, moj syn doprowadza mnie do szalu, czesto zeby miec od niego spokoj to kupie mu jakas zabawke czy ubranie albo cos na slodko by siedzialo cicho. To przynajmniej zaglusza moje wyrzuty sumienia wobec niego.

Gość mamusia piotrusia
to dlatego, ze nie rodzilas w bolach i pewnie nie karmilas go piersia! A nie mowilam! Szatan opeta kobiety, ktore tak robia.

Gość tez mama
ojjj straszna krzywde mu robisz,,,,jeśli nie dajemy sobie rady sa specjaliści których mozna poprosić o pomoc.Kiedyś będziesz żalowała tych słów do syna. ile masz lat jeśli chcesz powiedzieć oczywiście. Można być dobra samotna matka i można zapanować nad dzieckiem, uwierz , tylko trzeba patrzeć oczami dziecka.

Gość xyz razy dwa
Biedny dzieciaczek. Wiesz, że mogłaś mu tymi łowami na zawsze skrzywić psychikę? Z dzieckiem się rozmawia, słucha go, organizuje mu się jakoś czas wolny. Pewnie miał jakiś zły okres. Wystarczyła cierpliwość. Polecam książkę "Balsam dla duszy samotnego rodzica"

Gość tez mama
żadne dziecko nie rodzi się złe, pyskate i nie grzeczne. To my matki tatusiowie babcie dziadkowie powodujemy że mały człowiek czasem w nieprzyjemny sposób pokazuje swoje emocje. Dziecku trzeba okazywać miłość, trzeba pokazywać dobro i zło świata, tlumaczyć, bawić się z nim a co za tym idzie poświęcać każdą chwile, i ważne by te chwile były przepełnione tylko dobrymi uczuciami.

Gość gdsaadgsad
Głupia jesteś autorko! I to mocno