Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikadika

CZYM SKLEIC OBCAS?? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Pikadika

Witam. Mam taki problem, otóż kupiłam buty przez internet. Platformy, mają one wysokie(12cm) grube obcasy. Niestety okazało się, że te obcasy są przyklejone na "klej szkolny" i po zrobieniu dosłownie paru kroków obcasy odpadły :/ Potrzebuję skutecznego i silnego kleju. Pomozecie? I proszę nie pisać, abym dała buty do gwarancji, bo to niemożliwe, mieszkam za granicą a w sobotę mam wesele...

Gość copisacszefowi
śliną

Gość niewiadoma wielkaaaaaa
butapren

Gość vviolkaa
Ja tam bym sama nie kombinowała. Lepiej oddać buty do szewca. Takie klejenie niewiele kosztuje, a na pewno dzięki temu będziemy mogli je używać przez długi czas. Tutaj http://sneakersspa.pl jest strona zakładu szewskiego SneakersSPA z Warszawy, który ma dobre opinie.

Gość bartłomiła
mi mignęła w jakoś niedawno tv reklama kleju właśnie do butów, tadam się chyba nazywał, a tak sie składa, że mam podobny problem z obcasem...u szewca bede czekać a mi zalezy na czasie jednak. Tylko nie wiem jak z tym kleje, bo ktoś mi mówił, że takie kleje trzeba rozrobić czy coś, to prawda?

Bartłomiła to była reklama nowego kleju TADAM®. To nowy produkt na naszym rynku, który pozwala na samodzielną naprawę popsutych butów w domu. Używając go można naprawić buty szybko, prosto i trwale. TADAM® to klej do butów o konsystencji żelu, bezbarwny i łatwy w użyciu, którym można naprawić buty w już 60 sekund. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM www.tadam.com.pl

Gość matuiash
Ooo, a gdzie można nabyć taki klej? Trzeba szukac stacjonarnie?

Witam! Matuiash, klej TADAM® kupisy w sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych. Prowadzimy obecnie bardzo intensywną dystrybucję, więc powinien być coraz powszechniej dostępny także w pozostałych sklepach. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM www.tadam.com.pl

Gość mumunnnnn

Ja też używam kleju tadam do butów jak mi sie rozkleją. bardzo dobry i trwały klej.

Gość nutria
Dnia 29.12.2018 o 15:16, Gość mumunnnnn napisał:

Ja też używam kleju tadam do butów jak mi sie rozkleją. bardzo dobry i trwały klej.

Czy tym klejem można skleić każde buty??? Szpilki także? Bo mi się rozkleiły przy noskach, kilka razy raptem w nich chodziłam i taka niespodzianka

Witam! Nutria, TADAM® to klej głównie do butów sportowych, którym można naprawić buty już w 60 sekund. Można jednak kleić nim inne rodzaje butów oraz materiały najczęściej używane w produkcji butów, takie jak skóra, tkaniny i niektóre tworzywa sztuczne.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM

tadam.com.pl

Gość elon

ten tadam to wszedzie mozna kupic 🙂 na weselu kleiłam obcas po dwoch godzinach juz smigałam na parkiecie w tych butach