Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huntelar.

Pochlałem wczoraj i zrobiłem z siebie idiotę... oczywiście chodzi o dzwonienie

Polecane posty

Gość Fantastyczna
ja odpisze to zadzwon i zapytaj tak jak napisałam. oczywiscie jezeli masz ochote :D

Gość param,pampam
to pisz co odpisała bo jestem ciekawa :P

Gość Huntelar.
eh.. jak narazie to nie odpisuje i nie bede dzownil od razu po smsie bo mnie uzna za jakiegos nachalnego kretyna:D ewentualnie odpisze z tymi zaprosinami

Gość Fantastyczna
Przyznaj się, ze nie masz odwagi zadzwonić :D

To jej odpisz, ale za jakiś czas...bo poważnie może być jeszcze nieprzytomna :P W ogóle ile Ty musiałeś wypić, żeby takie cyrki robić? :D

Gość Huntelar.
Oj dużo poszło... pierw z kolegą u niego w domu po 4 piwka no i później przenieśliśmy się z 0.5 soplicy na plaże :D i chyba jeszcze później po piwku poszło o ile pamiętam :P a zadzwonić to ja mam odwagę tylko obawiam się ze mogła by specjalnie nie odebrać albo uznać mnie za nachalnego debila :D póki co to sie wkurzam bo nie odpisuje :)

Gość Gienek Loska z x fucktor
wyslij jej moja piosenke pod tytulem ' Przepraszam ze sie nachlalem i prawie cie przlecialem', do pobrania z www.gienekloska/sexfucktor.com

Dzwonić na razie nie dzwoń, już dość się nadzwoniłeś :P Tak swoją drogą, zapytanie PO CO się nawaliłeś ma jakiś sens? :P

Gość Huntelar.
fawila, nie rozumiem Twojego pytania :D? pytasz po co piłem?? ps. ale muszę przyznać ze głosik przez telefon ma zajebisty :)

tak, pytam po co piłeś :) Wiesz, nie znam dziewczyny, może jej to nie przeszkadza, ale raczej nie byłabym więcej zainteresowana facetem o którym wiem, że pije i wydzwania o 12 w nocy.

Gość Huntelar.
no własnie troche się obawiam, że wezmie mnie za jakiegoś alkoholika :) zwłąszcza, że ostatio znajomy robił domowke z osobami z grupy no i ona tez tam była i też ostro pochlałem :p a pytasz po co piłem? hmm pytanie troche bez sensu ;:DD od tak... zamiast zamulac w domu to sie umowilem z kolega i polecielismy z tematem, fajnie bylo.. teraz w sopocie to juz sezon sie zaczyna, muzyczka wszedzie, sporo ludzi tez z piwkami , fajny jest klimat.. wakacje sa :)

Gość sdsdsdsd
To zależy od kobiety... gdy mi mężczyzna by się podobał i zrobił taki numer-uznałabym że jest słodki ... co innego gdy by się nie podobał ,ale wtedy raczej bym się z tej sytuacji śmiała

Gość Fantastyczna
Coś tak mi sie wydaje, że bym się chętnie z Tobą napiła :D

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam. Pytanie nie było bez sensu, pytanie miało na celu sprawdzenie czy jesteś typem osoby która jak się nie nawali to bawić się nie umie...chociaż twierdzi pewnie inaczej, ale i tak łeb zaleje. I jeżeli uznała Cię właśnie za alkoholika to bardzo z prawdą się nie mija. Bo są tacy ktorzy wypiją dwa piwa dla smaku...a są tacy którzy się nawalą przy każdej okazji i wydzwaniają do ludzi w środku nocy. Ona cię już dwa razy widziała/słyszała w dość przykrej sytuacji...dobrze to nie wróży.

Gość .brand
miałam podobną sytuację, ze gość [mój obecny facet] wydzwaniał do mnie po pijaku i na drugi dzień zadzwonił z przeprosinami. sms to kiepski sposób na przeprosiny moim zdaniem, bo to wygląda tak jakbyś się bał, a jeśli laska Cię lubi to by odebrała, no ale okey, już napisałeś smsa ;)

Gość nie smsem....
juz napisales jak widze wiec...Napisze ci tylko, moze na przyszlosc ci sie przyda, ze powinienes zadzwonic napjpierw dzis i przeprosic, a dopiero gdyby nie odebrala, trzeba bylo wyslac smsa. Powiedziala ci przeciez ze mozesz dzisiaj zadzwonic, a skoro tego nie zrobiles, to ona moze uznac ze uwazasz ze poleniles blad piszac do nie w ogole wczoraj, i nawet gdyby ona byla toba zainteresowana, to przeciez sama nie bedzie do ciebie dzwonic. I teraz, jak bedziesz nadal chcial nawiazac z nia kontakt, to i tak bedziesz musial jeszcze napisac do niej lub zadzwonic, a tak miales juz swietna okazje zeby z nia pogadac......

Gość Huntelar.
fantastyczna.. skad jestes? jak z południa da sie załatwić twoją ochotę;p

To co ona może uznać lub nie to akurat my nie wiemy :P Nie udusiła go jeszcze więc pewnie nie jest zła. Teraz tylko by wypadało, żeby autor pokazał się od bardziej trzeźwej strony i będzie ok. A całą sytuację można obrócić w żart.

Gość .brand
dokładnie!

Gość Huntelar.
napisałem smsa bo troche się obawiałem, że jak zadzwonię i ona zobaczy ze dzwonie to nie odbierze i pomysli "o rany, znowu on..' :P ciekawe co odpisze i czy w ogole odpisze :) w sumie moze jeszcze spać.. bo pamietam jak raz rozmawialismy to ona mowila, ze jak ma wolne to lubi pospać do 12

Gość Fantastyczna
no ja tak jakby z lubelszczyzny ;p ludzie, co wy tacy powazni jestescie, od razu ktoś z alkoholikiem wyskoczył.

Czyli pewnie jeszcze śpi, albo dopiero wstała, daj jej chwilkę, najwyżej potem zadzwoń i powiedz pół żartem pół serio, że Ci głupio i chciałeś przeprosić :P Ja miałam taki okres, że się wszyscy znajomy na mnie uwzięli i co robili imprezę, a ja już byłam w domu to do mnie wydzwaniali...to było piękne po prostu.

Fantastyczna - bo takie picie z kolegami nie przeszkadza jeżeli mowa o znajomych, ale niektórym dziewczyną zaczyna przeszkadzać jak są z facetem w związku, a on co impreza to kontakt z bogiem łapie.

Gość .brand
huntler, tak z ciekawości, ile masz lat? :)

Gość Fantastyczna
do mnie kiedyś też koldedzy wydzwaniali co imprezę ok 3 w nocy. Ale wyłączałam telefon i przestali :)

Gość Fantastyczna
Fawila - kontakt z bogiem hehe :D no masz rację, niektórym dziewczynom to może przeszkadzać

Widzisz, a ja serca nie miałam. Mam takiego kolegę który upija się na "smutno". Kiedyś do mnie zadzwonił o 1 (wcześniej mnie jeszcze na imprezie molestował historią życia jakiegoś rapera...). Nie miałam serca się rozłączyć i do 3 w nocy siedziałam z tym telefonem w łapie na wpół przytomna xD

Gość Fantastyczna
ooo to miło z Twojej strony :) i wytrzymała jesteś :D

Gość Huntelar.
i masz takie sliczne piersi...