Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bębę wdzieczna

Mam problem, może ktoś zaradzi, pomoże.

Polecane posty

Gość bębę wdzieczna

Witam, mam taki problem. Mam chłopaka, mieszkam z nim, jestesmy razem juz od roku i tyle czasu razem mieszkamy. Problem dotyczy seksu. Chodzi o to ze gdy np mamy gre wstępną, albo nawet niekiedy jak uprawiamy seks ja nie czuje jakiegoś wielkiego podniecenia, do tego zeby to czuc i zeby miec naprawde wielkie chęci musze użyć wyobrazni, np wyobrazam sobie ze jestem z innym facetem, albo ze robimy to pierwszy raz badz cos tego typu, czuje sie z tym okropnie, bo kocham bardzo swojego mężczyzne, mowilam mu juz o tym ze tak mam (oczywiscie nie o tym ze fantazjuje) on stara sie i robi co moze ale i tak nic z tego nie wychodzi :( nie wiem co mam zrobic, czy to jakis problem ze mna, albo on nie robi czegos dobrze... strasznie sie tym przejmuje bo jednak czuje sie nie fer wobec niego. Ma ktos jakies pomysly co moge zrobic? prosze o odp. Probem II : podczas gdy mężczyzna mnie piesci, podniecenie szczytuje, gdy jest mi juz tak ogromnie przyjemnie, jest moment taki ze aż za przyjemnie, mam skurcze mięśnie, a może nie skurcze tylko jeden skurcz i potem kolejny dotyk jets nie przyjemny, wrecz nie mily, nie potrafie nic na to zaradzic i nie moge w ogole dojść, badz miec jakies głębsze doznania :( to jest strasznie utrudniajace i niesatysfakcjonujace. Probowalismy raz z moim mezczyzna robic tak ze wszytsko powoli itd, w sensie ze jak bede miala te skurcze to on nie bedzie przerywal, chcialam sprobowac i zobaczyc co wtedy sie stanie, okazalo sie ze to nie byl dobry pomysl, to bylo strasznie nie mile uczucie, zaczelam płakać i nie mogłam przestac.. potrzebowalam duzo czułości i bliskości, nie wiedzialam wrecz co zrobic. Nie potrafie tego dokaldnie opisac, ale moze macie podobne przezycia, doznania, moze jakos zaradzicie..

Gość nei_nei bez marchewki
1. Miewasz orgazmy? 2. Uzywasz tabletek? 3. Czy z innym partnerem bywalo podobnie? 4. Czy umiesz sama siebie doprowadzic do orgazmu? 5. Czy probowalas kiedys przejac inicjatywe w lozku? 6. Czy Twoj partner Cie podnieca?