Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffdfgdf

dziewczyny po co kupujecie markowe ciuchy za krocie, żeby potem je

Polecane posty

Gość fffdfgdf

sprzedac na allegro za 10 razy taniej, bo i tak nikt ich nie kupi w TAJ SAMEJ cenie jaka wy wydalyscie w sklepie firmowym? jaki w tym sens? tak sobie mysle ogladając na allegro te wszystkie MEGA PAKI firmowych ubran, ktore idą na grosze :)

Gość kropiszon 585
kupuję owszem ale nikomu nie sprzedaję bo dobry ciuch przez dłuuugie lata mi służy

Gość pije kawke
tak robia laski, ktore na to stac.. bogaty tatus czy facet je dofinansowuje, te ktore same ciezko na kase pracuja wydaja ja duz rozsadniej i jedna pare spodni nosza srednio 5 sezonow..

" sprzedac na allegro za 10 razy taniej, bo i tak nikt ich nie kupi w TAJ SAMEJ cenie jaka wy wydalyscie w sklepie firmowym? jaki w tym sens? tak sobie mysle ogladając na allegro te wszystkie MEGA PAKI firmowych ubran, ktore idą na grosze " Prawdopodobnie dlatego, że je na to stać, a jeśli potem opylą ciuch za połowę ceny to im się trochę zwróci, i wyjdzie na to, że nosiły firmowe bardzo tanio :classic_cool:

Gość ksjfeiwr
nikt normalny takiego ciucha nie sprzeda za darmoche. te mega paki markowych ubran to zbieranina z lumpexow!@!!

"tak robia laski, ktore na to stac.. bogaty tatus czy facet je dofinansowuje, te ktore same ciezko na kase pracuja wydaja ja duz rozsadniej i jedna pare spodni nosza srednio 5 sezonow.." Uwielbiam takie generalizowanie 🖐️

Gość pije kawke
o to fakt, szczegolnie tych dzieciecych, sama handluje i sporo kupuje( duza rodzina), ale to co tam sie wyprawia to groza, kupuja za bezcen szczegolnie do 2 lat taki rozmiary, a ludzie daja i 200 zl za taki zestaw..

Gość pije kawke
trudno, ale w wiekszosci przypadkow tak jest, bo widze wsrod rodziny, znajomych itd.

Ja kupie po to zeby po sezonie oddac je do lumpeksow i wiem ,ze ktos je kupi za grosze i bedzie sie z takich ubran bardzo cieszyc ( no bo nie oklamujmy- noszac markowe ubrania kazdy zyskuje w oczach innych) ,wiec w taki sposob pomagam jakies biednej Zosi czy Kasi poczuc sie lepiej i dopasowac do spoleczenstwa i to jest taki moj wolontariat, nawet osmiele sie rzec.

Gość dhnfhwfhijhfi
Ktoś napisal,ze bogate laski, które mają bogatego tatusia albo faceta To jest dopiero wypowiedź irytująca. Nie pisz tak, bo jest wiele, które zarabiają na takie coś np. ja. Wolę kupic coś oryginalnego coś dla siebie

Gość dhnfhwfhijhfi
i oczywiscie poźniej oddaje je. Mam taka koleżankę, która się nie obrazi. Co niezniszczone, w dobrym stanie oddaje jej

Gość pije kawke
uderz w stol, a nozyce sie odezwa.. :D

Gość fffdfgdf
dziekujemy ci gabrileo za łaskę :D

Gość Elektronikełe ausf.II..
o kurwa, kto jest taki pojebany aby kupował używaną bieliznę