Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPYTAJNIK_ON

Internetowa znajomość erotyczna

Polecane posty

Gość ZAPYTAJNIK_ON

Zastanawiam się czy w dzisiejszych czassach jest możliwa (BEZ ZOBOWIĄZAŃ !!!!) internetowa znajomość erotyczna: - pisanie erotycznych maili - erotyczny skype - wymiana zdjęciami erotycznymi BEZ ZOBOWIĄZAŃ mam na myśli bez płacenia, bez kombinowania z doładowaniami itp. itd.

a tego to ja już nie wiem... wydaje mi się że problem w tym, czego tak na prawde oczekujesz??

Miłej rozmowy (SKYPE) wraz z rozpalającym zmysły pokazem, ciekawym pisaniem o fantazjach. Czy to tak dużo?? Nie oczekuję nie wiem jakich cudów... Po prostu - samotni, single tak czasami mają. Niestety wybrałem ścieżkę kariery, jestem spełniony zawodowo, ale niestety nie prywatnie. Internet traktuję jako odskocznię od tego co mam na co dzień.

Zapytajnik więc moze nie poznałeś jeszcze kogoś podobnego do ciebie :) ja myśle że takich osób jest wiele, ale wbrew pozorom, w necie jak i w realu trudno trafić na właściwą.

Gość nei_nei bez marchewki
A co mozesz zaoferowac kobiecie w zamian?

Miłą pogawędkę (czat, skype z kamerką) - ew. pełną namiętności i fantazji swoistą grę. Czy wszystko musi opierać się o pieniądze?? Czy nasze naturalne potrzeby muszą być zachwiane poprzez komercję i finanse? Gdzie dobra zabawa?? Odskocznia od codzienności? Zapomnienie się? Pozwolenie sobie i swojemu organizmowi na chwilę relaksu?

Gość tak, to możliwe
przeżylam taka znajomość - bylam wtedy wolna ona też moim problemem bylo to ze zylam w ciaglych delegacjach w domu spedzalam kilka dni w miesiącu - gdzie tu czas na seks nie mowiac juz o zwiazku? ale czasem przychodzil moment ze w hotelowym pokoju czulam sie wyjatkowo samotna i tak jakos sie stalo ze poznalam jego, zaczelismy ze soba pisac, zafascynowal mnie, niesamowicie przyciagal, intrygowal...w końcu zaczelam go pragnac, tesknic za nim, a ta tesknote koilismy wlasnie w sposob o jakim piszesz...

Gość tak, to możliwe
on też oczywiscie:)

Gość nei_nei bez marchewki
Zapytajnik, a w jaki sposob poznajesz takie kobiety i gdzie ich szukasz?

komercja i finanse - tego nie unikniemy niestety, więc może uda ci się spotkać kogoś nadającego na tych falach co ty... ale to trudne będzie

Gość el ninka
chodź kotecku, zaraz pogg :P

Obecnie jedyna droga poznania to internet... Bywałem już na czatach, na spikerii, na czacie TLENa... Nie korzystam z portali erotycznych bo wiadomo tam to już komercja totalna wchodzi, raz zalogowałem się na erodate, ale płacić za oglądanie profili, które w 2/3 to fake... Zazdroszczę tym, którym udaje się poznać kogoś takiego, na chwilę zapomnienia, ale jednocześnie na dłuższą znajomość.

Gość tak, to możliwe
tylko czasem mozna w tym wszystkim sie pogubic, zaangazowac za mocno, zabrnac za daleko ..

oczywiście mozna zabrnąć za daleko, ale to zależy kto jest po drugiej stronie... i czego Ty oczekujesz :) Jeśli spotkają się osoby będące w związkach - różnie bywa. A jeśli osoby takie nie są w żadnych zwiazkach, to nie widzę tu niczego złego :)

Trzeba popuścić wodze fantazji... Fantazja i potrzeby natury fizycznej są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania w społeczeństwie, inaczej idzie ogłupieć... A zaszaleć czasami można... Oczywiście tak jak piszesz w granicach zdrowego rozsądku ;)

Gość tak, to możliwe
my akurat bylismy wolni ale z podzielonego świata..dzielil nas ocean i spotkalismy sie tylko raz w polowie drogi, ale tego spotkania nie zapomne nigdy

Gość tak, to możliwe
no wlasnie, w granicach - mi sie te granice przesunęły, straciłam rozsądek, coś co miało być odskocznią stało sie sensem wszystkiego, ale mimo to nie zaluje bo dopoki bylo - bylo cudownie, a potem ucieklam:)

Gość tak, to możliwe
oczywiście, że nie powiem więcej - gdybym tylko mogła chciałabym to powtórzyć

no jak najbardziej należy korzystać z życia ile się da i nie żałować!!! Nigdy nie należy żałować że się coś zrobiło :) Najgorsze co może nas spotkać, to za kilka lat "żałować", że się tego NIE zrobiło!!!

Gość eftgbt4eg
ZAPYTAJNIK_ON a ztopba cos nie tak?chcesz lizac cukierek przez papierek:-) Podniecasz się erotycznymi zdjęciami,esemesami,mejlami :-) Czas najwyzszy realny seks uprawiac,bo narzad nieuzywany w nalezyty sposob zanika :-)

@tak, to możliwe: a nie możesz powtórzyć?? @eftgbt4eg: gdybyś czytał/czytała moje posty to pisałem, że nie mam czasu na realne spotkania... Obrałem nie tą drogę co trzeba - leciałem za karierą, awansy, awansy, delegacje...

Gość tak, to możliwe
nie wiem czy możliwe jest spotkanie kogos, kto chociaż w połowie zafascynowałby mnie tak jak ON, a to dla mnie warunek konieczny :)

Zawsze warto spróbować... A może akurat się nadarzy okazja?? Tylko, problem w tym, że masz już jakieś oczekiwania (być może wygórowane) i ciężko będzie komuś je sprostać :P

Gość tak, to możliwe
hmm..czy wygórowane poprzeczka jest wysoko bo On słowami potrafił dotykać mnie czulej niż inni mężczyźni dłońmi...ale kto wie

Gość el ninka
leciałem leciałem lecialem :D

Życzę powodzenia w szukaniu i znalezieniu... Ty masz już to za sobą, więc pewnie łatwiej jest... Ja mam wszystko przed sobą ;)