Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam meszek na brodzie, jasny- usuwacie takie włoski?

Polecane posty

ja, nie wiem co zrobić. Mam takie wstrętny meszek, jest jasny ale do słońca widać- zresztą całą twarz mam w meszku. Czy usuwacie takie włoski-jesli tak to czym ?

Gość zmartwionaRybaaaaaaaaaaa
ja mam, ale narazie nie usuwam, tez jestem ciekawa jak inni sobie z tym radzą?

Gość baba z brodą
haha

Gość ta, oskubcie sie
do absolutnego łysa :O będzie bardziej higienicznie, nowocześnie i w ogóle postępowo :classic_cool:

Gość ta, oskubcie sie
a potem jeszcze zwalcie na facetów, że to przez nich :classic_cool:

ale pytam, poważnie, jak to z tym jest czy to naturalne?

Gość ta, oskubcie sie
oczywiście że naturalne :O czemu Ci to przeszkadza??

Gość a jak wygra Władimir Żyrinowsk
nie usuwaj za żadne skarby, facet będzie miał do ruchania, usta poziome i pionowe. A poziome nawet z uzębieniem.

Gość Meleńka 88
Osoba ktore nie maja wloskow na twarzy - nie widza problemu bo ich to nie dotyczy ... a ja poprostu mam wrazenie ze te wsloski caly czas widac nawet mam takich 5 ciemniejszych i dluzszych ..;/ masakra... a pod swiatlo, slonce to juz wogolle sie swieci :(

po patrze na inne dziewczyny i rzadko która mi takie włosy, nap[rawde czuje się jak jakiś odmieniec a meszek mam na caluśkiej twarzy :( także, jabym miała usuwać bródkę i całą twarz też musiałabym wydepilować

melenka, zgadzam się. Ci, którzy nie mają, dla nich to zabawne, dla mnie trauma

Gość ta, oskubcie sie
rozumiem że ciemne włoski mogą być problemem... ale jasne, widoczne pod światło? jestem facetem i bardzo lubię taki meszek u kobiet

Gość Meleńka 88
wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - rozumiem Cie , bo mam to samo i strasznie sie krepuje ... nie dosc ze mam / mialam klopoty z tradzikiem ... to teraz te wlosy na twarzy ...:( to jest przykre przez to czuje sie nieatrakcyjna ... a poza tym aaaaaaaaa szkoda gadac ;///

Gość baba z brodą
zapuść sobie jakiś dłuższy zarost

na brodzie, na calej twarzy- z pewnościa, bardzo seksowne widzisz komentarze powyżej? ,,ogól się,, ,,kobieta z brodą,, to wcale nie jest estetyczne

Mleńka, widzę że się rozumiemy, na tyle że wszystkiego nie trzeba mówić. Nienawidzę życia przez to. Nienawidzę, z trądzikiem tez mam lekkie problemy, już nieco mniejsze, jakieś małe kropeczki od czasu do czasu, jednak mimo wszystko.

Gość ta, oskubcie sie
ja mówie na serio, to jest pociagające a komentarze? :D no co Ty - przecież to kafe, takie komentarze są na każdym temacie jakby człowiek miał to brać na serio to by nabawił się tylu nowych kompleksów, że zamknąłby się na całe życie w szafie zapewniam Cię że jest wielu normalnych ludzi, którzy w ogóle nie będą rozumieli, w czym widzisz problem

dobrze, dzięki, mnie to nie pociąga i co rano wprawia w czarna rozpacz. Doprawdy, nie wiem po co taki wybryk natury jak ja istnieje. Dzięki za pocieszenie.

Gość Meleńka 88
wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - najlepiej to by było na stale usunać , ale ja w swoim temacie tez takich konkretow nie mam ... na temat Depilacji laserem diodowym LightSheer albo fotoepilacji ... a chcialam wlasnie zeby Kobitki sie wypowiedzialy jakos rozwinac ten temat no ale nie wyszlo ... czytam w necie duzo na ten temat dlatego stawiam albo na fotoepilacje albo laser ...

Gość Meleńka 88
ta, oskubcie sie - nie jestesmy kurami ! to jest naprawde duzy problem dla dziewczyn kobiet ... tym bardziej ze teraz jest taki nacisk na gladkie cialo ...

Gość Meleńka 88
zrobiłabym wszystko zeby pozbyc sie niezbednych wloskow z ciala i z twarzy ... doslownie wszystko !

ja też, wszystko bym oddała i wszystko zrobiła WSZYSTKO

Gość dfdffgfg
zostaw to, jak zaczniesz wyrywac to beda coraz mocniejsze. mnie smiesza idiotki co golą sobie rece :O przeciez te wloski sa normalne, to ochrona ciala i tyle.

Gość ta, oskubcie sie
najważniejsze to zdać sobie sprawę, że nie jest prawdą to, co lansują w mediach producenci sprzętu do depilacji, golenia itd. - że bez włosów = zadbane, czystsze, seksowniejsze, lepsze ludzie dali się wkrecić i zrobiła się paranoja stali sie niewolnikami tej cholernej mody, uznanej nie wiedzieć czemu za wzór... przecież wszystko jest kwestią gustu (teraz gustu zmanipulowanego niestety) teraz już biorą się za facetów... mam nadzieję że nie doczekam się czasów, że będę się czuł nieswojo, wychodząc publicznie ze swoimi owłosionymi jak małpa girami

takie czasy nastały, ale jednostka nie bedzie walczyła z większoscia, w tej kwestii mniejszości nie mają taryfy ulgowej kobieta ma byc gładka i basta, ozadnych meszkach mowy byc nie może ja depiluje ręce, bo sie wstydze włosów nie będzie nawrotu na włoski, to jest po prostu mało smaczne...

Gość omxomxwocw
mam, usuwam woskiem. kuouje plastry z woskiem

a tak swoja droga, nie znam mężczyzn miłujących włosy przepraszam,ale to zakrawa na fetysz....

Gość ta, oskubcie sie
to właśnie dowód na skuteczność prania mózgu, które trwa od lat spójrz na pokolenie swoich rodziców, ewentualnie dziadków - byli fetyszystami?

Gość Meleńka 88
Mam ladne cialo zeby wyjsc sobie na plaze gdyby nie wloski ....ktore mam doslownie wszedzie ............ jasne !!! i przez to juz nie chodze na plaze bo sie wstydze ze luidzie beda sie smiac , dziwnie na mnie patrzyc ... Moze dla kogos jest to glupi powod niezrozumialy ,ale dla mnie dostateczny ... jakie to jest chore zachowuje sie tak jakbym szukala akceptacji ...ale przeciez to nie moja wina ze mam wloski na calym ciele ...;//