Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam meszek na brodzie, jasny- usuwacie takie włoski?

Polecane posty

wiem z opowieści mojej rodzicielki, że nogi depilowała, wasik skupała penseta a włosy na rękach ścierała pumeksem ? ja tez nie chodze na plaże i nie będe chodzić, depiluje się od stóp do głów ale mam podrażnienia po depilacji

Gość Meleńka 88
wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - jakbym czytala o sobie !

Gość ta, oskubcie sie
no to może moi byli fetyszystami i tak mi po nich zostało

meleńka, ja teraz musze uciekać,może się jakos jeszcze spiszemy ?

Gość ale meszek jest zbyt seksowny
by go golic

Gość Meleńka 88
wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- pewnie ze tak ! :) ja bede jeszcze okolo 17-19 bo potem lece do pracy :) na 4 h wiec w nocy juz mi sie raczej nie bedzie chcialow chodzic na neta :) ale bede tu zagladac :)!! 3maj sie !:)

dobrze, to moze jakos kontaktem sie wymienimy, jestem bardzo ciekawa jak sobie radzisz z podrażnieniami trzymaj się ciepło

Gość Meleńka 88
jak sobie depiluje nogi to mam takie czerwone krostki heh ;p no ale na drugi dzien schodzi , wiec potem sobie balsamuje skore:)w sumie ja juz nie mam takich podraznien jak kiedys , ale uzywalam wtedy np krem sudokrem i bylam zadowolona, polecam :)

Gość niwaaa
hej, mam dokładnie ten sam problem , mianowiecie te cholerne włoski na twarzy, lecze wlasnie tradzik i do tego ten meszek, tez mi sie nie chce przez to zyc, moze pokaze wam zdjecie to ocenicie same, a moze i wy pokazecie tylko tak zeby was nie rozpoznac, ciesze sie ze nie jestem z tym sama

Gość fsbghdfhh
nie usuwaj bo bedziesz miala przejebane ..pozniej to dopiero bedzie paskudnie wygladalo

Gość niwaaa
ale te wloski są długie i to nie estetycznie wyglada, co prawda nie sa ciemne ale pod swiatło je widac i wkurza mnie to

Gość ziellloniutka
dziewczyny jakiś czas temu pytałam o to samo na kafe - kilka osób poradziło mi, żebym raz na jakiś czas wyrywała te włoski na brodzie (również mam bardzo jasne, po bokach też ale tamtych nie ruszam). Najbardziej denerwowały mnie te na brodzie, bo pod światło je widać. Wyrywam co kilka dni już od jakiegoś czasu - nie odrastają szybko, nie są ciemniejsze. Także polecam tą metodę.

Gość Meleńka 88
czesc niwaaa - ja nie mam jak wstawic fotki ... nie mam aparatu , ale jakbys mogla to wstaw ale tak zeby Cie nikt nie rozpoznal ... i powiem Ci czy mam tak samo jak Ty .... bo aj tez mam wloski na calej twarzy :(... z reszta nie tylko... Pozdrawiam;)

Gość Meleńka 88
ziellloniutka - ale na brodzie bardzo boli jak sie wyrywa :(bo probowalam mialam taki jeden ciemniejszy wlosek... ja bym wolala jakas metode ktora zlikwiduje te wloski na stale ... co innego wasik nad gorna warga juz mnie tak nie boli jak wyrywam penceta.

Gość Syzyf
moja metoda- woda utleniona w żelu, przed pójściem spać posmarować wąsik czy inne kudełki, które was denerwują i rano zmyć, powtarzać do otrzymania zadowalającego efektu :D Woda utleniająca ma właściwości rozjaśniające, naprawdę działa. Co jakiś czas trzeba powtarzać "zabieg".

Gość niwaaa
Maleńka88, ok wstawie fotki ale to tak wieczoerem bede mogła, nie wiem tez czy to bedzie dobrze widac bo nie mam jakiegos super dobrego apratu, tez bym chciala sie pozbyc tych włoskow na stale, a słyszalas moze o epilacji? to jest o polowe tansze od depilacji laserowej, a podobno skuteczne

Gość Meleńka 88
niwaaa - slyszalam :) i zabieg kosztuje 99 zl na cala twarz ale czy to jest skuteczne na jasne wloski ?? bo ja mam z 5 takich ciemniejszych ;p zobacz sobie http://www.nomasvello.pl/pl/2,2-cennik/ Kobitki sobie chwala Salon no+vello , ale nie moge sie jeszce zdecydowac ?? ciekawe ile zabiegow potrezba i czy faktycznie efekt bedzie na stale?? bo slyszalam ze ponoc po jakims czasie moga odrasnac ... chyba ... no nie wiem co myslisz warto sie wybrac?:)

Gość niwaaa
mi sie niestety wydaje ze na stale to sie nie da tego usunac:( trzeba powtarzac co jakis czas a mnie kurde na to nie stac, i do konca zycia bede miala kompleksy jak ja sobie meza znajde:((

Gość ziellloniutka
przytrzymaj brodę jedną ręką, drugą wyrywaj - jak dla mnie da się przeżyć, nie gorzej niż jak się brwi depiluje:) też mam takiego 1 ciemniejszego włosa w jednym miejscu pod brodą, zawsze odrasta, co jakiś czas, wyrywam go i tyle

Gość uhede
na poczatku naprawde myslalam, ze masz jakis mega zarost.. ale potym jak przeczytalam, ze rece golisz.. :D rany po co? przeciez wlosy na rekach to normalne. chodzby nie wiem jak czarne były. co do meszku na twarzy to kazdy ma taki meszek!!!!!!!!!!! jak ja sie przypatrze w lusterko to też widze, ze mam najnormalniej zarosnieta cala twarz, ale tego nie widac i kazdy to ma! a jak te wloski masz ciemne, to na poczatek spróbuj się opalić moze beda tak widoczne

jestem nie masz podrażnień, to jesteś szczęściarą, ja mam straszne podrażnienia dobija mnie to

nie każdy ma taki meszek, znam massseee dziewczyn gładkich jak pupcia niemowlęcia

Gość Meleńka 88
wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - dokladnie , ja tez zawsze widze dziewczyny gladkie bez jakichkolwiek wloskow na twarzy i to jeszzce bardziej mnie dobija ... ze mam taki mankament ;l

Gość Meleńka 88
niwaaa - wstawisz fotki? :) bo czekam Pozdrawiam:)

Gość Meleńka 88
up!:) Kobitki gdzie sie podziewacie?:)

Gość Meleńka 88
Up !!! Kobitki ? wagowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, niwaaa, ziellloniutka:)??? gdzie sie podziewasz :(

Gość Meleńka 88
podziewacie*:D

Gość Meleńka 88
up!!

Gość muszka1010
Broń Boże nie ruszaj tego...Zaczniesz usuwać będą odrastały ...Grubsze włoski;/ I na dodatek jeszcze czarne ;/ Zostaw ...znikną kiedyś....Prawie kazda kobieta ma meszek. Wiec się nie przejmuj:)