Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Po co kobiety są potrzebne?

Polecane posty

Gość proekozielona
chcesz to ci pokaze a tak w ogole to zapytaj sie swojej matki kolejny frustrat

Gość mi tam do niczego nie sa
potrzebne , dzieci nie chce miec a innego zastosowania nie dostrzegam

to samo pytanie zadaje sobie o mezczyznach....po co sa potrzebni?...kobieta urodzi dziecko ,ugotuje sobie,posprzata,naprawi wszystko zrobi jesli tylko chce...no i wlasnie po co sa faceci?....tylko zeby nam psuc humor.....ah...no i po tbo wibrator nas nie moze zabrac na kolacjie

no coś ty, jak bym miał takie marzenia to wtedy dopiero poszedłbym do specjalisty po pomoc. tak to mam na to totalnie wyyebane i jest git. feels good :D a baby naprawdę są zbędne

Gość proekozielona
pewnie masz 18 lat dojrzaly facet z poczuciem wlasnej wartosci nie zklada takich topikow przytulic cie?

Żebyś nie był samotny i miał z kim iść przez życie. JESTEM FEMINISTKĄ!

a po co komu mam się przydawac, mam to w doopie :D iść przez życie z kobitą to jak jechać w wycieczke dookoła świata maluchem z kilkutonową przyczepą wypełnioną kałem. Znienawidzony prawik.

Powiedział facet zakładający prowokacje na kafe...musisz mieć cholernie smutne życie.

Mężczyźni z punktu widzenia biologii też nie są do niczego innego potrzebni jak do robienia dzieci...Amerykę odkrywamy, hmm?

Gość proekozielona
jezu to sa jacys spoleczni dewianci i pomyslec ze tacy faceci istnieja i mozna ich spotkac na ulicy

Faceci są potrzebni do gdyby nie oni to by cywilizacja nie istniała. Baby nie mają w tym żadnego udziału poza użyczaniem swoich tzip w celu rozrodu przyszłych wynalazców, odkrywców i zdobywców. Aż dziw że facet musi dzielić planetę z takimi stworzeniami jak kobiety, które jak na złość psują opinię całemu gatunkowi Homo Sapiens. :D

Z zasady to działa tak, że dwie płcie są ponieważ się uzupełniają, a poza tym to zepsułeś swoją drugą prowokacje :)

Gość filozofikkow
"nawet facet nie jest potrzebny do zrobienia dziecka, idziesz do punktu spermy albo wykorzystujesz kolege i masz dziecko - czysty interes" No to rzeczywiscie nie jest potrzebnt facet! haha.Takie brednie to moze tylko napisac kobieta

no ale facet daje sperme i mozna go sobie porzucic po 5 minutach a wy jak chcecie miec dziecko to musicie przygarnac sobie kobiete na lata :) poza tym jestem ciekawa ktory tutaj z was wypowiadajacych sie tworzyl CYWILIZACJE ? :D

Gość fhfhhf
taa..tylko jaka to cywilizajca :O faceci to zwierzęta bez wyzszych uczuć,zdradzają,myslą kutasem,są na tyle prymitywni żeby uważać że kobiety są tylko do seksu.traktują nas przedmiotowo,są brutalni,wywołują wojny,zabijają,kradną i gwałcą.Nie są zdolni do miłości.Mówie o większości dupków,nie o wszystkich.Właśnie,i faceci generalizują. To ja Ci odpowiem ja nie żyje dla facetów żyje dla siebie jestem człowiekiem i mam swoje uczucia i swoje potrzeby,nie jestem przedmiotem,gdyby kobiety były tylko do seksu to byłyby maszynami bez uczuć ale świat tak jest stworzony że my mamy uczucia i też chcemy odkrywać świat,jestem ciekawa świata

Gość proekozielona
widac ze jestes niewyksztalcony zapoznaj sie z historia, wiele waznych decyzji bylo podejmowanych przez wladcow swiata pod wpywem kobiet lub dla kobiet oraz przez same kobiety znasz Caryce Katarzyne, przez ktora Polska zniknela z map europy na 123 lata? takich historii jak wyzej mozna przywolywac wiele jestescie nieukami i prostakami na dodatek bez szerkich horyzontow i otwarych umyslow jestem ciekawa co robicie zawodowo, pewnie karier za soba i przed soba nie macie

macie uczucia???? pierwsze słysze! do czego twoim zdaniem może sie przydać kobieta poza ruchaniem, wykorzystywaniem jako siły roboczej w gospodarstwie domowym etc?

Gość filozofikkow
Carca Katarzyna to wyjatek od reguly. Regula jest to ze to faceci rzadza! Jesli to kobiety tak rzadza facetami to juz wiadomo kto jest winien wybuchu tylu wojen..