zuzka5390 0 Napisano Czerwiec 23, 2011 ostatnia @ mialam 16 maja, i do tej pory nic... boje sie ze jestem w ciazy, co prawda mam objawy jak przed kazda miesiaczka ale @ nie ma... bola mnie piersi i czasem zwlaszcza wieczorem boli brzuc. 20 czerwca zrobilam test i wyszedl negatywny ... co sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze... Napisano Czerwiec 23, 2011 jesli doszlo w miedzy czasie do stosunku to moze udaj sie do ginekologa na kontrole ale mysle ze nie jestes w ciazy jesli test wyszedl negatywny chyba ze zrobilas go zbyt szybko jesli nadal masz watpliwosci udaj sie do swojego lekarza tak bedzie najlepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze... Napisano Czerwiec 23, 2011 ups.. przepraszam zle przeczytalam daty test nie byl zbyt wczesnie wiec nie powinnas byc w ciazy moze brak okresu jest spowodowany tym ze boisz sie ze jestes w ciazy czesto stres opoznia badz przyspiesza okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sadze ze jestes glupia Napisano Czerwiec 23, 2011 to jest pewne.ktos ci placi za to ze zakladasz co chwile podobny temat?? juz sie rzygac chce czytajac co chwile to samo "czy jestem w ciazy" .nie rozumiem jak mozna zabierac sie za sex nie majac podstawowej wiedzy o kosekwencjach wspolzycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sadze ze jestes glupia Napisano Czerwiec 23, 2011 poczytaj zanim zadasz kolejne glupie pytanie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4871359 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach