Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyon

Początki - stres przed pierwszym.

Polecane posty

Gość yyyon

pytanie do dziewczyn - co robiłyście aby wasz pierwszy raz wyszedł. Chodzi mi o to co robiłyście żeby się nie stresować, bo dziewczyna bardzo mi się stresuje tym wszystkim , do niczego jeszcze nie doszło i zastanawiam się jak jej pomóc bo ona chce ale jednak nie może.

Gość natalia16181
nic na sile :) powoli do tego dojdziecie ja tez długo nie dałam się namówić mojemu chłopakowi ale z czasem sama tego chciałam a pierwszy raz nie jest straszny jeżeli jest dobra gra wstępna jak zauważysz że dziewczyna się wycofuje to nie nalegaj dalej z czasem może to ona przejmie inicjatywę w tej sytuacji potrzeba dużo cierpliwości ale wież że cierpliwość popłaca ;)

Gość natalia16181
i raczej nie da się nic zrobić jeśli się bardzo stresuje to chociaż byś stawał na uszach to ten stres i tak będzie z czasem wszystko przyjdzie

Gość yyyon
Wiem że nic na siłe dlatego od początku jej mówiłem że nie zrobie więcej niż ona zechce, no co prawda troche ją przekonałem i pomagałem w wyzbywaniu się kompleksów i tylko trochę ją pieściłem ale jednak stres miała ogromny i sama mówiła że nie wie czemu to robi. Jak jej pomóc żeby się nie stresowała, co zrobić? P.S.: to raczej ja dałem się namówić do pieszczenia jej, inicjatywa wyszła od niej i dostałem zielone światło do pewnego momentu ; - )

jak mowi że nie wie czemu to robi to moim zdaniem nie jest jeszcze gotowa, zacznijcie od małych kroków, ośmielaj ją powoli ale bez naciskania, z czasem będzie chciała robić coś więcej, ale na moje oko dla niej jest jeszcze za wcześnie, poczekajcie

Gość natalia16181
dokładnie też uważam że ona nie jest jeszcze na to gotowa i może długo nie być ale przyjdzie czas że się przełamie a jeżeli chodzi o stres do tego pierwszego razu to możesz troszkę go zmniejszyć jeśli będziecie sami w domu bo jeżeli nie jesteście sami to ona może się stresować że ktoś was nakryje albo że jak ją zaboli to krzyknie i to ktoś usłyszy dużo dziewczyn ma takie myśli jeśli chodzi o ten pierwszy raz

Gość yyyon
sama tego chce od dłuższego czasu z czego widzę i pomału dąży... yyy no jest problem, to nie jest dom, to nie jesz nawet mieszkanie... Powiedzmy tak: studia o na prawdę trudnym i specyficznym kierunku przed sesją są wyjątkowo ciężkie no i jakby powiedzieć akademik integruje ludzi ;)

Gość natalia16181
a no to już nic w tym temacie nie mogę podpowiedzieć jedno co wiem że dziewczyna chce żeby ten pierwszy raz był w dobrym klimacie akademik to chyba niezbyt dobre miejsce ze względu na brak spokoju ja tak uważam ale jak dobrze to rozegracie to się uda powodzenia :)

Gość yyyon
a jakąś nastrojową muzyke byś mogła polecić?

Gość natalia16181
niestety nie znam żadnej takiej muzyki i kojarzy mi się to tylko z filmami hehe nie wiem czy tak w realu by coś to pomogło ale spróbować możesz