Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkfkfddld

dobija mnie to:(:(:(

Polecane posty

Gość fkfkfddld

Moj chlopak z ktorym jestem 3 lata ma okazje wyjechac za granice, narazie na tydzien ale mowi ze chcialby zarobic na nas, na dom na wesele:( przeciez w tydzien nie zarobi az tyle wiec pewnie bedzie chcial pzostac tam dluzej:( ja nie wytrzymam takiej rozlaki z nim:(:( Kocham go i bardzo sie boje:( byl ktos w podobnej sytuacji?:(

Gość fkfkfddld
dobilas mnie jeszcze bardziej tym

Gość fkfkfddld
nikt nie byl w podobnej sytuacji? co ja mam robic?:(

Gość yyy nie wiem ...
Ja jestem od 4 miesięcy jest za granicą ja w polsce i jakoś leci

Jakos to bedzie. Napewno spotka tam jakies Polki ze zmywaka które pozwolą mu jakos przezyć rozłąke z ojczyzną.

Gość fkfkfddld
skoro jestes z nim tylko 4 miesiace to moze nie jestes az tak bardzo do niego przywiazana jak ja i moze dlatego jest Ci latwiej, nie wiem:( nie chce zeby wyjezdzal nawet na ten tydzien a co dopiero dluzej:( nie wyobrazam sobie tego ze moglby nie wrocic bo np spodoba mu sie zycie tam:( na kase kazdy poleci wiec duze prawdopodobienstwo ze wlasnie tam mu sie spodoba a nie w polsce gdzie zarobilby o wiele mniej;/ Nie poradze sobie bez niego, mamy wspolne plany a taka rozlaka moze je zniszczyc:( tak to sie zaczyna, najpierw na tydzien, potem miesiac i dluzej:(