Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioikokpoplopl

depresja pomocy

Polecane posty

Gość ioikokpoplopl

Cześc. Mam bardzo duży problem. Ostatnio pokłociłam się z facetem i wygadałam mu wszystko co mnie bolało!To że nas utrzymuje i to że mu nie ufam przede wszystkim. Kocham go tak bardzo że nie potrafie od niego odejsc pomimo tego. Wypomniałam mu dosłownie wszystko, zrobiło mi się lżej ale tym wszystkim doprowadziłam go do szału. Dostałam jakiegoś ataku nie pierwszy raz ale ten był wyjątkowo okropny. UDERZYŁ MNIE aż mam siniaka mały ale jest i bardzo boli. Nie wiem co mam teraz zrobic ;( on prosił ze jak przemysle czy wybacze to mam sie odezwac ;( siedze w domu i płacze pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. boje sie co bedzie dalej a kocham tak mocno ;(

Gość japierdolewszystkienickizajete
to zranione serce, ale na pewno nie depresja!

Gość ioikokpoplopl
ale przez to wszystko mam depresje trzęse się i nie mogę dojsc do siebie

Gość japierdolewszystkienickizajete
sama nie wiem co ci poradzić, bo sama mam depresję. i to tak na serio. wybierz się do jakiegoś lekarza inteligenta, psychologa czy psychiatrę jak kto woli. ale jak sama sobie nie pomożesz to specjalista gówno ci pomoże.

Gość 0102030405
"ale przez to wszystko mam depresje trzęse się i nie mogę dojsc do siebie" hehe, smieszne. od niedawna jest jakas dziwna moda na "depresje" :D