Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzaly_facet

Nastolatka w ataku

Polecane posty

Gość dojrzaly_facet

Pisze ten "temat" z mysla ze moze ona to p[rzeczyta albo...dostane kilka wskazowek(pomocnych a nie glupawych komentarzy). Znam ja od lat kiedy miala 12 lat, a teraz ma 18.Jest corka mojego kumpla.Sliczna dziewczynka a teraz..panna.Ma stalego chlopaka. Od pewnego czasu...pokazuje mi swoje wdziewki tzn ekshibicjonuje sie przede mna.Zaczelo sie to juz dosc dawno(poczatkowo nie ..kumalem tego...) ale teraz przybralo rozmiary brdzo niepokojace ..dla mojej relacji z kumplem. Jka temu zaradzic?????Rozmowa z nia raczej wykluczona(nie moge jej urazic), z kumplem tez nie moge o tym mowic.Unikam sytuacji ktora ona moze wykorzystac ale ..jest to trudne ze wzgledu na moje kontakty z kumplem. Jakies rady(prosze tylko o powazne wypowiedzi)????

nie....poszukac towar zastepczy....zadna kobieta nie zniesierywalki piekniejszej od siebie

Gość dojrzaly_facet
ona sie nie rozbiera.Jest ubrana ale w sposob ..prowokacyjny tzn rzyklad ostatnio siedzielismy w salonie z kumplem i przyszla, dala mi buziaczka czesc wujku i tak dalej.Usiadla na oparciu kanapy naprzeciwko.Spod skapej mini spodniczki widac bylo ..jej majteczki. Wyszla na 2 minuty i ..usiadla naprzeciw mnie ..ale juz bez majteczek w lekkim ..rozkroku.Odwracalem glowe ale trudno z kims rozmawiac(mowie o kumplu ktory siedzial obok niej) z ..odwrcona glowa.To tylko jedno z jej zachowan.

facet, ogarnij sie, piszesz taka bajke, albo jestes nienormalny albo nie masz jaj:O

Gość dojrzaly_facet
Innym razem wpadlem do kumpla zeby cos zostawic.Otworzyla ona i poprosila zebym ja podwiozl.Tylko chwileczke musze poczekac ona musi sie przebrac.Wszedlem do kuchni aby sie cos napic(byla sama w domu) a ona przybiegla z odkrytymi piersiami, zaslaniala je przedramionami ale tak aby byly widoczne, T-shortem w reku i wyjwla mi kubek z reki i wyszla. Najlepiej byloby tam nie chodzic ale ..raczej niemozliwe z uwagi na kumpla.

Gość dojrzaly_facet
"fev" ty chyba s PiSu bo strasznie pierdolisz.Stul dziub gnojku i wybierdalaj stad, nie musisz gnoju czytac i wypowiadac

Dojrzały. Mam ochotę napisać jakiś głupi żarcik, ale tego nie zrobię. Wy faceci, sądzicie, że niektóre nasze zachowania mają na celu prowokowanie Was. Gówno prawda. Myślę, że i tak jest w tym przypadku. Zalecenie: ignorować.

Gość dojrzaly_facet
''fev" czekaja na ciebie w temacie o dlugosci rozumu

Gość dojrzaly_facet
bym chcial aby to ..byla tylko moja interpretacja jej zachowan.Zalezy mi na znajomosci z kumplem tak samo jak z jego rodzina.

Gość rocznik87
trzeba bylo jej wtedy przy koledze poweidziec, ze zapomniala majtek ubrac. ciekawe co by zrobila. chlopie albo jestes jakims malolatem alboe nie masz jaj. to gowniara jakas glupio..... co sie dzieje z dziewczynami tyo przechodzi ludzkie pojecie. chociaz nie jestem od niej duzo starsza....

Gość dojrzaly_facet
dzieka wypowiedzi.Zamykam temat.Milego dnia wszystkim

Gość Ja2967836344555
A podnieca cie to? Marzysz czasem o niej?

możliwe są rodzaje zachowań: 1 - ona juz taka jest, jej zachowanie jest naturalne - przeciez rodzice widzieliby że robi do ciebie maslane oczy?? 2 - specjalnie tak się zachowuje, próbuje swoich możliwości, ile jej wolno a ile nie.... i 3 - może po prostu ma na ciebie ochote...? W 2 pierwszych przypadkach najlepszy ignor. W 3 sam musisz zadecydować.... polecam ignora. Sam mówisz że to kumpla córka, a wy panowie ponoć kumpla żony nie wezmiecie, to i córki zostawcie w spokoju.