Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulla

Mój facet spotkał tydzień temu swoją byłą dziewczynę

Polecane posty

Jesteśmy razem od 9 miesięcy, rok przede mną mój facet miał dziewczynę...dużo młodszą od niego, ale był w niej do szaleństwa zakochany, słyszałam z opowieści, że był w nią wpatrzony jak w obrazek, gotów przynieść jej gwiazdkę z nieba, itp. Motywy ich rozstania nie są mi do końca znane, słyszałam raz że to ona go rzuciła, bo był dla niej za stary, potem że to on ją rzucił, bo niepoważnie myślała o życiu, w każdym razie oboje to strasznie przeżyli. Stracili się z oczu na rok, chociaż mieszkają całkiem niedaleko siebie, ona zaczęła studiować w innym mieście, on mnie poznał...tydzień temu wpadli na siebie niespodziewanie w sklepie i mój facet się zmienił. Po tym spotkaniu wygladał jak w szoku, siedział godzinę sam w ogrodzie. Potem zaczął wspominać ten związek, niby z niechęcią. Wczoraj pokłóciliśmy się o błahostkę i usłyszałam: "Trzeba mi było zostać z Anką, ona była inna, było inaczej, może byśmy już dzisiaj byli małżeństwem"...potem zaczął mnie niby przepraszać, że nie to miał na myśli, że mnie kocha, itp. Ale zmienił się od tego przypadkowego spotkania. Mam jakieś dziwne odczucia. Poradźcie coś.

Gość ehhhhhh...
stara milość nie rdzewieje....życie

Myslicie, ze moga do siebie wrocic? Najgorsze ze jak sie nasluchalam jak on w nia byl wpatrzony, zakochany, jak sobie chodzili na romantyczne spacerki i w ogole...we mnie nawet w polowie nie jest tak zakochany, czasem wrecz sie zastanawiam po co ze mna jest...

Gość aaaaaaaaaa.....
nic dobrego to nie wróży, Jak tak powiedział to już nie jest za dobrze..

Gość pogorria
znajdz sobie innego, nie chcesz chyba być zawsze ''tą drugą''

Gość jakiśtam nick niewiele mówiący
hmmm, może jesteś tylko lekarstwem. Najlepiej będzie jak mu powiesz wszystko co napisałaś w pierwszym poście, powiedz mu, że się zmienił i niech ci to wyjaśni

Gość aaaaaaaaaa.....
Może Ty go powinnaś zostawić teraz po tym

Nie jestem ta druga, kiedy sie poznalismy, oni byli juz rok po rozstaniu. Dowiedzialam sie ze w rocznice ich rozstania ta laska wyslala mu smsa:"to juz rok...", nie wiem co moj facet jej odpowiedzial, ale sam mi o tym smsie powiedzial. Jeszcze wtedy sie tym nie przejmowalam, ale teraz widze, ze on sie zmienil, jeszcze ten wczorajszy text...ona teraz ma wakacje, boje sie, ze moga znowu nawiazac kontakt.

Gość ile jeszcze
widocznie dalej cos do niej czuje, jak ja zobaczyl to pwnie wrocily uczucia, wspomnienia... skad ja to znam;...

Gość pogorria
''tą drugą'' nie w znaczeniu fizycznym, po tym co powiedział wiadomo, że bardziej zależy mu na tamtej

Stara miłośc... Każda milośc jest inna... pewnei Ciebie kocha jednak już nie tak silnie, bardziej ostrożnie, racjonalnie. To normalne, że pojawiają się wspomnienia gdy spotyka się kogoś z kim się było... jednak wspomnienia miną...

To nie wrózy nic dobrego.. on zawsze będzie myślał, jakby to było gdyby nadal był z tamta, będzie Cie porównywał, a czy nie zasługujesz na kogoś kto i dla Ciebie będzie gotów przynieść gwiazdkę z nieba? Odpowiedz sobie na to pytanie.

Gość Sasza Szasa Szu Su
Niestey, on nadal czuje do niej mięte. Pytanie czy to tylko echo ich znajomości czy prawdziwe uczucie? Ale skoro on był jak rażony piorunem, to źle to wróży Wam:(

Gość hej dziewczyny ....
po takich tekstach powiedzialabym mu, zeby w takim razie wracal do Ani i ZEGNAM!!!

a... i często po rozstaniu idealizujemy byłych partnerów. On pewnie to robi z nią...gdyby nawet zaczęli się spotykać przypomnieliby sobie, dlaczego się rozstali. Też życie bym oddała kiedyś za mojego byłego partnera, teraz mam ogromny sentyment i go czasem idealizuje, jednak, gdy spotykam niczego nie żałuje i na pewno nie zostawiłabym mojego partnera dla niego.

Gość Sasza Szasa Szu Su
Krótko razem jesteście. Miałaś być widocznie tylko balsamem na jego zranione serce. Jeśli ona kiwnie palvcem, Twój facet będzie przy niej Sama odpowiedz sobie na to co wolisz- niepewność i bycie z kims komu zalezy na innej, czy niezalezność, ale i samotność (tymczasową:))?

Sasza ;) a ja się nie zgadzam z tym... serduszko może już nie tak bije do niej co pojawiają sie myśli co by było gdyby było... ona się zmieniła on się zmienił... i to nie uczucia do niej a raczej wspomnienie tych uczuc... Wątpię czy istnieją tacy ludzi, jacy od tak zpominają o swoich miłościach... zawsze są jakieś wspomnienia, gdy tak się kochało kogoś... kolejne miłości są bardziej stabilne, racjonalne, ale ta taka szczenięca zawsze wprowadza pewien mętlik w głowie jednak to nie znaczy ze chce się do niej wrócic... człowiek zdaje sobie sprawe że ta osoba i on to już 2 różne światy... jakie nie będą już pasowac do siebie...

Gość ale ale ale ale ale ale aleal
tak zmieniają sie, dwa różne swiaty ale o tym dowaiduja sie jak znowu sie zejda a mnie pachnie tym że on bedzie chciał znowu spróbować, a to ze sie zmienił swiadczy o tym że WYDAWAŁO MU SIĘ że bedzie mógł o niej zapomniec ale niestety wsyatrczyła chwila i co? klops? na twoim miejscu, tak szybko nie wybaczyłabym mu słów porównania ciebie z była, to brak szacunku do twoich uczuc i lekcewaznienie wiec pokaz klasę teraz ty

wiem chyba o co chodzi... przykro mi ale mozesz go stracic:( wakacyjna milosc i nic wiecej, ona wroci na studia-powiedz mu to gdyby chcial do niej wrocic wiesz mnie tez takie sytuacje spotykaly, potem ja odchodzilam-zycie

kochac moze...pamietam gdy wakcyjna milosc(on student przyjechal z warszawy na mazury), mial narzeczona w wawie, starsza pania o 5 lat czy 7, ona miala swoja chalupe i sie skusil-bogata byla , ladna i zadbana a on biedny student, a mi dupe zawracal na wakacjach na rok, okropnie sie czulam gdy dalam sie nabrac, a on sie zmyl do niej po prostu mial wszystko bez problemu podane, na co ja mu uboga i mlodsza o 2 lata od niego:( ale wiem jedno po roku sie spotkalismy-inny czlowiek, warszawiak:) wiem ze nie maja dzieci, czemu? nie wiem ale nie maja czyli jednak nie ma scenariuszy doskonalych?zyciorysow szczesliwych? pamietam jak bawil sie moimi uczuciami, jak przez niego plakalam, teraz to on pewnie placze... historia mialam miejsce 4 lata temu, zanim sie umowilam z chlopakiem po nim to przeszlo bite 2, 5 roku. tyle mi czasu zajal wakacyjny baran:D

przepraszam bral slub w 2005 roku. nie 4 lata a chyba 6:) zeby nie bylo tych dzieci nie maja juz 6 rok po slubie chcialabym zeby miala dziecko, jako kobieta jej wspolczuje, ale podobno ma problemy

Gość byłam, przezylam
nawet jesli...ja tez mam za soba takie spotkanie Ania nie ma szans :-) wrócił z podkulonym ogonem do obecnej dziewczyny choc nie powie zaszalelismy w seksie też było miło, wiele wspomnien wróciło ale koniec końca wrócił do obecnej i spoko nic juz nas nie laczy-ale seks był cudny jak zawsze :-) z nim, ja mialam nadzieje ze jednak wrocimy do siebie ale nie zdecydowanie postanowil zostac z obecna dziewczyna. Ok ja to rozumiemk, szkoda tylko ze znowu mi namieszla we lbie.