Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domek z kart

cytaty, opisy

Polecane posty

Gość domek z kart

macie jakieś swoje ulubione cytaty, czy opisy których często używacie? jakie to są?

Gość skandybnawa
a wiesz dlaczego jestes sam? bo kiebiety wyczuwaja twoja nienawisc i brak szacunku w realu ale coz jestes polakiem i swe frustracje wylewasz na klawiature

Gość skandybnawa
Religia jest dla mądrych. A jak ktoś jest głupi i jak chce być głupi, nie powinien do tego używać religii, nie powinien religią swojej głupoty zasłaniać.

Gość domek z kart
a jak to się ma do mojego tematu? chyba pomyliliście osoby

Gość domek z kart
macie swoje ulubione sentencje, cytaty których często używacie, opisy na gg podzielcie sie nimi

Gość ona_236_
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili pokaż że się mylili nie czekaj ani chwili dłużej Nie pękam, nie stękam to innych jest udręk a to tylko krok by granicę przekroczyć spuścić wzrok i nie patrzeć w oczy Nie wybaczam i mam gdzieś, czy ktoś powie o mnie, że jestem za trudna, ktoś widocznie zmienił mnie Nie chcę współczucia. ! Nie chcę litości. ! Fałszywych przyjaciół. ! Nieszczerej miłości. ! Twarz z kamienia, nauczona nie pokazywać cierpienia; )! Chciałabym czasem iść gdzieś przed siebie, Tak nagle wstać, po prostu iść... Nie licząc kroków, nie myśleć o niczym, Nie czując nic, po prostu być... Nie mając wspomnień, żalu, miłości, Nie czując dobroci, nie czując złości... Nie myśląc o tym co za mną w tyle, Po prostu iść i tylko tyle... Poczuć się lekko, twarz mieć, bez wyrazu, Nie pytać o drogę ani razu... Nie słyszeć serca, jaki rytm tłoczy, Iść wolno samotnie, szczęśliwe mieć oczy... Dotykać nieba, otulić się wiatrem i łapać słońca promienie, A cała reszta by gdzieś z tyłu została, odeszła w zapomnienie... Nie szukać w głowie obrazów, tego co było, Tego co będzie... Zostawić me, myśli gdzieś na zakręcie. Nie liczyć czasu, niech sobie ucieka... Nie myśleć o tym czy ktoś na mnie czeka, Nie mając nic, po prostu Być... 'W połowie - mała prawda, w połowie - małe kłamstwo, a w całości wielka niewiadoma... 'Próbuję uciec od samej siebie. Rzucam sie na wiatr. marze przez cały czas. żyje w chmurach... Chcę oderwać się od tego wszystkiego. Tyle chwil za mną, ale czekam na jedną.. Każdego Dnia inna...