Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdqdqwdqdwq

CO DZIS ZJEDLISCIE? wpisujmy!

Polecane posty

Gość wdqdqwdqdwq

jajecznica z 3 jaj, bulka wafelki, jakies ciastka, 2 lody wloskie mmm schabowy, ziemniaki, mizeria na kolacje bedzie jakas zapiekanka

Gość ja tylko kanapki
od rana jem kanapki, na razie dwie bułki orkiszowe z masłem, szynką, wędzonym serem, ogórkiem kiszonym i majonezem. kilka kawałków arbuza. Nie chce mi się jeść ani gotować :(

Gość a ja sie wstyydze
bo dzis prawie same slodycze zjadlam.. :O i do tego 3 piwa, a wieczorem grill i kolejne piwa i kielbasa i miecho aaaale jestem szczupla wiec spoko :D:D:D

Gość uehehheuehe a co
sniadania nie jadlam, potem restauracja i spaghetii carbonara, potem byl wielki lodowy deser, w domu pochrupalam chipsy. mam jeszcze ptasie mleczko i chyba rozpakuje

Gość esfefgs
zapiekanke z keczupem i to chyba wszystko dzis bedzie... sklepy pozamykane a mi sie nie chce zapierdalac i szukac.

lososia z bananem, ziemniaki, salatke pomidorowa z cebula i zielonym ogorkiem malze z cebulka i kielbaska jakies ciastka, rano jadlam jeszcze azjatyckiego trojkacika z curry

Gość hjknimg
miske platkow kukurydzianych z mlekiem 2 kanapki chleba slonecznikowego z maslem i szklanka mleka ziemniaki, mieso i kefir cala czekolada mleczna nie wiem co jeszcze zjem i czy w ogole

jajecznica na boczku z chlebem i pomidorem curry z kurczaka i warzyw z ryżem na kolację zjem albo pomidorową albo chleb z twarożkiem i pomidorem

na sniadanie: jajecznica, dwie kromki chlebka z szynka i pomidorem II sniadanie dwie bułki, parówkę, serek wiejski potem lody i ciasto na obiad pieczone ziemniaki, kotlet i mizeria po obiedzie ciasto z truskafkami wlasnie mysle o kolacji:)

Gość dżemik truskawkowy
na śniadanie: kawa z mlekiem i z cukrem na obiad: dwa skrzydełka pieczone, ziemniaki i mizeria kilka chrupków czekoladowych potem roladka z drobiu u mamy z kromką chleba i kawa i znów jestem głodna... :classic_cool:

Gość kkkknmibnb nhub
- mały gołąbek, 3 paluszki rybne - czekolada orzechowa - 2 knopersy - jogurt z kakao - banan - jabłko - bułka z serem - zupa

Gość iruśka
kilka łyżek kukurydzy z puszki i kawa ziemniaki z koperkiem,filet z kurczaka,surówka meksykańska sernik na zimno z truskawkami i kawa ze smietanką popijam wodę z aqua slim :)

Gość cytuvybiunoim
to tylko ja głoduję i się odchudzam? :(

Gość kanapke z tunczykiem i kawe
kuzwa jak to robiie ze tyle jecie i wam nie przybywa? ;(

Gość qwertyooo
bulka z pasztetem i pomidorkiem ziemniaki z bigosem, kielbaska biala pol puszki zielonego groszku:) kilka sztuk ptasiego mleczka a teraz wlasnie robie paste jajeczna do buleczki :)

Gość mam ale nie dam.
pieczone udko z kurczaka z ziemniakami i buraczkami z 8 chipsów 1 piwo własnie koncze, mam zamiar jeszcze 3 wypic :classic_cool:

ja jem w chuj dziś rano to tylko kanapke 1 i do kościoła potem zupa (szczaw) 2 porcje do tego ziemniaczki schabowe 3 takie wielkosci dłoni przedchwilą jeszcze zrobiłem sobie jajka rozbijane 3 sztuki i do tego parówki nakroiłem i na kolację planuję jeszcze kanapki a nie tyje dlatego ze mam szybką przemiane materii w moim brzuszku :D

Gość mam ale nie dam.
na kolacje bym coś zjadła ale nie bardzo mam co :o myślałam też o paście jajecznej bo mam świeże jaja od kur i szczypiorek ale nie mam ani chleba ani bułek :o Pewnie zrobię sobie frytki

Gość twoje oczy są niebieskie
śniadanie: - 1 kromka chleba obtoczona w jajku i usmażona - bułka serowa z masmixem i serkiem feta - mały jogurt activia do picia obiad: - 1 łyżka ryżu - pół paczki warzyw na patelnie kolacja: - jogurt activia mały - jabłko przez cały dzień 2 kawy bez cukru, woda

Gość masywny atak
ja tylko wypiłem dwa łyki maślanki i wypiłem dwie kawy i szklankę wody mineralnej z wapnem musującym oraz pół tabletki przeciwbólowej musującej także w ilości około jednej szklanki wody mineralnej

Gość ety k
mieszanka chińska 4 pączki to dużo? i jestem głodna, a nic nie mam do żarcia, a sklepy pozamykane:o

Gość trer
3 jajka danie z kapusty i pomidorów zupa kilka kostek czekolady cammembert z żurawiną biały ser z pomidorem ogólnie cały dzień jadłam i teraz mi aż niedobrze :( chyba się wina napiję z tego smutku

Gość kanapke z tunczykiem i kawe
1 paczek to 500 kvcal wiec...

Gość trer
o jeszcze barszcz wypiłam i kawę i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam

Gość jestem przeciwna PO
-jogurt jogobella jagodowy -banan -dwa gołąbki z sosem pomidorowym i ziemniakami -3 sznytki chleba z szynką do picia: 1 herbata i kilka szklanek wody mineralnej

Gość ety k
ale jestem głodna!!! nie idę na stację benzynową bo za daleko się znajduje:P trudno muszę wytrwać do rana:D

Gość hhhhhuuuuuffffrrrt
placek zbójnicki:)