Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

pilnie kupię tabletki/receptę na dianę ewentualnie atywie

Polecane posty

Gość w potrzebie

Hej. mam pilną sprawę. w weekend wyjeżdzam nad morze do pracy. dziś mamy boże ciało a jutro jest piątek. w związku z wyjazdem zaplanowałam sobie ze w piątek udam sie do mojego ginekologa po recepty na wakacje. a tu okazuje się wczoraj że ma urlop. i jestem w kropce. nie chcę prywatnie iść bo szkoda mi kasy szczerze mówiąc, bo koszt wizyty to juz tabletki a ja teraz zresztą extra kasy nie mam. obecnie tabletki biorę ze względu wyłącznie na cerę. brałam atywie przez 3 mies, ale nic nie pomagało i chciałam teraz zaczać dianę (brałam kiedys ją przez 4 miesiące i spokój z cerą miałam na cały rok) teraz znów to samo. jeśli któraś z was ma receptę na diane lub tabletki i chciała by sprzedać to proszę o kontakt. 35398581.

Gość lactacyd
hej a nie mozesz isc po recepte do rodzinnego np? na pewno Ci wypisze jesli powiesz ze Twoj ginekolog ma urlop;)

Gość w potrzebie
ale mój lekarz rodzinny nie przyjmuje w pt. :(

Gość w potrzebie
pójdę jutro tak czy siak do przychodni może jakiś inny bedzie który wypisze, spróbować warto

Gość w potrzebie
niestety nie udało sie. w zwązku z czym powyzsze nadal aktualne

Gość lulu92
Mam do sprzedania recepte na 2op diane i 1 op sylvii . cena do negocjacji.kontakt czekoladowamieta@gmail.com

Gość gość
Kupię tabletki antykoncepcyjne ATYWIA. proszę o kontakt na agusza1111@wp.pl Najlepiej z Warszawy.