Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patulineczka

No i stało się, duży brzuszek i dylemat co jutro...

Polecane posty

Nie, nie jestem w ciąży :) Zabawiłam się ogromnego brzucha jakbym była w 5 miesiącu ciąży, bo za kilka dni mam mieć miesiączkę (nie wiem dokladnie kiedy, bo mam nieregularne miesiączki) i w napadzie wilczego głodu zjadłam tyle, że nawet nie jesteście sobie w stanie wyobrazić ile! I nadal jem! Muszę mieć za przeproszeniem cały czas coś w mordzie. Wiem, że to jeden z objawów PMS, staram się z tym walczyć, ale bezskutecznie...Ale nie tu leży największy problem... Jutro o 16:00 jestem umówiona z kolegą i jak ja się pokażę z takim brzuszyskiem? Doraźdzcie mi co zrobić żeby się go pozbyć do tego czasu;)

nic już dziś nie jeść! wykluczyć całkowicie sól! bo zatrzymuje wode,,,,,,, rano jakieś lekkie śniadanie jutro lekkie posiłki mało węgli jeść mało a częściej

AAAAAAAAAA i oczywiście w miarę możliwości WCIĄGAĆ BEBECH :D powodzenia udanej randki:P

Gość skandybnawa
Akurat Ty Setunia nie powinnas doradzac w tej kwestii, popatrz na swoja wage o "kobiece ksztalty"

Gość reagreg
ja tak ostatnio miałam to ubrałam szerszą bluzke i spódniczke zeby nogi odciągały uwage. ogolnie to wygladalam wtedy zajebiscie a bebech był wielki, heh zawsze tak mam.... w każdym razie mój kolega chyba się nie zorientował ;> powodzenia

Akurat Ty Setunia nie powinnas doradzac w tej kwestii, popatrz na swoja wage o "kobiece ksztalty" akurat znam się na tym więc sioę nie wpierniczać bo w dopie byłeś i gówno widziałeś, a nie mnei;P

Gość skandybnawa
prawda kole w oczy hehe

Skandy nei widziałeś mnei więc się nie wypowiadaj bo tej prawdy jakoś ciągle na mój temat nie znasz;)

Gość skandybnawa
Sama pisalas jak wygladasz, no chyba ze klamalas hehe

Gość jedyna rada jaka jest
nie jedz już nic dzisiaj pij ziołowe herbatki a jutro pij tylko maślankę, kefir strzel sobie kawkę na czczo rano to może pozbędziesz sie balastu

Gość skandybnawa
widze ze nawet nie wiesz co piszesz, moze nie pij tyle

Gość jedyna rada jaka jest
mnie zawsze na takie mega obżarstwo pomaga jeden dzień na samych płynach, ewentualnie na samym jogurcie naturalnym czy maslance brzuch się spłaszczy, lepiej będziesz trawić te zaległości no i wypróbuj kawkę, kawka powinna pomóc w porannymm posiedzeniu ;-)

Skandy a skąd mam wiedzieć o czym z Tobą pisałam skoro nawet nei mam pewności czy jesteś tym o którym myślę!? może to Ty mnei mylisz z inną! na pewno nei mam kobiecych czyli pełnych kształtów ew mam wysportowaną sylwetkę chuda nie jestem ale gruba też na pewno nei jestem;)

Gość skandybnawa
a o kim myslisz ze pisalas?

Gość qwerty..................
jutro będzie jeszcze większy.... brzuszek, pojutrze jeszcze większy i zrobi się z Ciebie waleń.... a potem będziesz beczeć, że nikt cie nie chce żryj dalej.... na zdrowie ;)

ja się właśnie najadłam kalafiorem ale nie tak by się obeżreć i być jak balonik:P