Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana2020

pomóżcie! jak mam sie zmobilizować do odchudzania!

Polecane posty

Gość zdesperowana2020

kobiety szczerze wam zazdroszcze waszej silnej woli ! ze potraficie tyle wytrzymac na diecie i chudnąć. Ja niestety mam odwrotnie. Pod koniec sierpnia mam wesele kolezanki .. wiadomo kazdy chce jakos ładnie wygladać. A ja? zostały 2 miesiace i juz dygocze na samą mysl gdzie znajde jakis duzy rozmiar sukienki (!) Nie potrafie po prostu zacząć sie odchudzac. codziennie powtarzam sobie od jutra od jutra... i co? wielki huj za przeproszeniem z tego wychodzi... Najchetniej bym wogóle nigdzie nie wychodzila i sie ludziom na oczy nie pokazywała... gdy widze mój brzuch to mam ochotę iść i się powiesić. Jestem obrzydliwym wstrętnym grubasem .

Gość emsta
wstrętnym grubasem? a ile waży ten wstrętny grubas? tylko nie mów mi że 60 kg bo padne ze śmiechu

Gość uehehheuehe a co
a duzo jesz?

Gość mememememememememe
Ja po dziecku wazylam 80kg. Nienawidzilam siebie. Najpierw zaczelam mniej jesc, potem cwiczyc a6w, potem przeszlam na diete bialkowa i teraz waze 60kg i dalej chudne. Stalo sie to rutyna. Najtrudniej jest zaczac..

Gość Beczułkaaa
Autorko ja mam to samo. Za miesiac jade na wakacje i boje sie co to bedzie. Spaslam sie i brakuje mi motywacji. A ile wazysz??

Gość emsta
no własnie, ile ważysz?

Gość zdesperowana2020
emsta 60kg to jest moje marzenie! mam 174 wzrostu i waze 95kg

Gość emsta
chyba zainteresowana zaginęła i już jej nie obchodzi rozmowa

Gość Beczułkaaa
ja mam 105, musze sie w koncu wziasc za siebie bo wygladam jak potwor

Gość bhamber
Nie przejmuj się. 90% kobiet tutaj nie potrafi schudnąć. Konczy się na nakręcaniu nawzajem i wymiękaniu po paru dniach. Wejdz lepiej na fitness i tam spytaj.

Gość zdesperowana2020
najgorzej jest jak kupuje ubrania... widze jakies fajne jeansy ale nie ma tak duzego rozmiaru... ;(

Gość załamana swoją wagą
dolaczam sie:)

Gość zdesperowana2020
nie którzy sie usprawiedliwiaja swoja wage nie doczynnoscia tarczycy. ja tez na to choruje bo to jest dziedzicznne... ale kurde musze miec jakis sposb zeby schudnąc

jak się zmobilizować? 1.mieć na uwadze swoje przyszłe zdrowie 2. Dla samej satysfakcji że się udało zrzucić 3. Dla dobrego samopoczucia 4.dla męża/chłopaka żeby zamiast na piękne dziewczyny patrzył na ciebie z uwielbieniem mimo że może bez diety tak patrzy to jednak zmiana jest korzystna:) 5. Jakaś dziewczyna tu miała w stopce coś takiego-nie odkładać nic bo za długo trwa czas i tak minie. Autorko dasz radę mimo że może i długo będzie trwała przemiana to dasz radę powodzenia:)