Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahahahahahahahaaa

Co sądzicie o tatusiach z wózkami ?

Polecane posty

Nie wygląda żałośnie ? Jakoś dużo ostatnio ojczulków na spacerku z wózeczkiem . :)

Gość njuu
mnie taki widok rozczula.. ;)

Gość becia:)))
mój przewija, karmi, usypia i chodzi na spacery. A co w tym dziwnego?

oczywiscie w weekendy.

Nic w tym dziwnego . Dobrze sobie go wytresowałaś . Tyle że to już nie mężczyzna, a obojnak jakiś . :D

Jak dla kogo? dla mnie jest idealnym mężem a mojego syna idealnym ojcem:P

Dla ciebie nie wątpię, że jest ideałem .Dla twoich psiapsiółek pewnie też . :D . Nie zmienia to , że jest obojnak .Pewnie do tego jeszcze czulszy się stał ? :D Tak Panowie , wygląda to zajebiście. :D 🖐️

O takim mężu to możesz pomarzyć:P Jest równo uprawnienie, szkoda że nie wszystkich małżeństw to dotyczy!

Porąbana jesteś autorko. Widać nie masz dzieci ani normalnego faceta (a może nienormalnego też nie). Życzę Ci żebyś jak będziesz już dzieciata, musiała robić przy dziecku wszystko sama - aż Ci ręce ulecą i deprechy dostaniesz a Twój chłop niech siedzi przed telewizorem i grzebie w rozporku... to takie męskie

Gość poszukaj na na na
autorka pewnie widuje swojego bylego na spacerkach lub podkochuje sie w jakims zonatym i dzieciatym i chyba ja zlosc skreca

Gość jee eee tam
świadczy tylko o tym że ten tatuś myśli bo ma szare komórki i z myślenia mu wynika że dziecko ma wygodniej w wózku...dlatego układa swoje dziecko wygodnie nie dziw się...teraz tak jest ze facet ma farta jak uda mu się namówić jakąś kobietę na urodzenie dziecka...ma farta bo udało mu się mieć chociaż jedno dziecko a na więcej pewnie szanse niewielkie...........więc ma to jedno dziecko i je hołubi i tuli , bo wie że może to jego jedyna okazja na dziecko....faceci są egoistami dlatego wygryzają matki swoich dzieci z zajmowania się tymi dziećmi...biorą dla siebie to co najlepsze i uczestniczą w życiu dziecka....cholercia.....wkrótce pewnie sami będą rodzić dzieci dla siebie i nie dopuszczać kobiet do dzieci.

Co ma siedzenie przed telewizorem i dłubaniem w rozporku do męskości ?:O

Gość urocza czarownicaa
1/10

Czy supermeny WRÓCIŁY już ze spacerków ? :D Czują się bardziej męscy ? Rób kolację kobieto . :D

Gość ojcowie są sexy
odpowiedzialni, kochający, mądrzy. Zawsze taki typ mężczyzn mnie pociągał. Pseudomaczo który własnym potomkiem się nie zajmie to porażka;/

Gość Przestań się czepiać
Autorko widać, że twój opjciec, o ile w ogóle wiesz, kto nim jest, nigdy nie woził cię w wózku :D:D:D

Dzisiaj byłam Ja, ale za to miałam przepyszną kolację:P

Przecież nie piszę, żeby się nie opiekować itd. Chodzi tylko o konkretną sytuację . Tatuś z wózkiem na spacerku. A gdzie mamusia w tym czasie, hm ? :D

Gość solemido
mamusia też ma prawo odpoczać hmmm ?

Gość ty buhahahahahahahahaaa
jesteś wyjatkowo prymitywny i namolny jak upierdliwa mucha. Usuwaja mu posty a on swoje chamstwo wszedzie wciska. Nie martw sie miluski, jeszcze bedziesz sie smial krokodylimi lzami, radze sie powaznie zastanowic nad "lekkoscia slowa" bo moze sie okazac dla Ciebie wkrotce nie lada ciezarem. Podpowiadalem, a tyJeszcze sie nie doedukowales? Czas to zrobic

A mamusia, na solarce, u kosmetyczki , czy fryzjera? Autorko z jakiej wsi ty pochodzisz?

Na spacerku nie odpocznie ? Relaksujące tak pochodzić z wózeczkiem . ;)

Gość telemorele
mamusia moze miec mnostwo innych spraw na glowie, jak sie zyje razem i ma dziecko to ludzie nawzajem sobie poomagaja, jeden pcha wozek zeby drugi mogl inne wazne sprawy ogarnąć.

Nie wyobrażam sobie, zebym miała sama wychodzić na spacer z dzieckiem, maz tez jest rodzicem. A te, co pisza negatywnie o ojcach z wozkami, albo prowokują, albo po prostu zazdroszczą, że ktoś ma NORMALNEGO faceta, dla którego zajecie się WŁASNYM dzieckiem nie jest czymś urągającym męskości.

Gość ojcowie są sexy
a jak mamusia z wózeczkiem to gdzie tatuś w tym czasie hmm?:) młoda mama też ma prawo do kilku chwil samotności:)

Ale właśnie to nie jest normalne , żeby ojciec z dzieckiem i wózeczkiem . Jeszcze wszyscy razem to rozumiem . Koniec dyskusji, bo kafe lochy się zdenerwowały . :D Podaj piwo kobieto . 💤🖐️

No ja jeszcze nie ma dziecka. ALe gratuluję tu obecnym szacunku do samych siebie. Rozumiem, ze pieluszki tez szanowny tatuś nie będzie zmieniał, bo to "babskie"? Ani gotował obiadu, sprzatał, prał, prasował? Życze powodzenia w podawaniu panu kanapek na śniadanie:D

No ty jeszcze kiedy mieć dziecko ? A supermena masz już ? :D

"No ty jeszcze kiedy mieć dziecko ?: moge poprosić o przetłumaczenie na polski? A męża mam, jeśli o to chodziło w pytaniu o "supermena":)

"No ty jeszcze kiedy mieć dziecko ?: moge poprosić o przetłumaczenie na polski? A męża mam, jeśli o to chodziło w pytaniu o "supermena":)