Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świerzy20

śluz u kobiety - proszę o wytłumaczenie dla "nowego w tych kwestiach"

Polecane posty

Gość świerzy20

proszę powiedzcie co oznacza śluz u kobiety. To był nasze pierwsze pieszczenie się, na początku była sucha później całkiem sporo sluzu było, o czym to świadczy. Wiem troche głupie pytanie ale lepiej zapytać niż tkwić w błędzie ;]

Gość taki jeden on
a jaki mial smak?

są też takie kobiety że muszą używać nawilżaczy ale chyba nie są za bardzo seksualnie rozbudzone choć nie znaczy że lubią seksu

Gość niewymagająca
Po co używać drogich lubrykantów? Organizm kobiety pozyskuje hormony po przez spożywanie pewnych produktów te produkty i rośliny zagęszczają lub rozrzedzają sluz kobiety : -czerwona koniczyna -len (siemienie lniane), olej lniany -czarna malwa -olej z wiesiołka w mniejszym stopniu: -jaja -niepokalanek -waleriana -nagietek

świerzy, po prostu była podniecona, to tylko świadczy o tym, ze sie dobrze spisałeś ; )

Gość patryk18
dokladnie :) moja dziewczyna czasami potrzebuje duzo poświeconego czasu by uronic nieco śluzu..czasami nie ma dnia i odprezenia psychicznego jest troche mniej rozbudzona..ja nigdy nie moczylem sie tak jak przy niej..kropelkowanie mnie wrecz denerwuje