Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaaaaatrycjaxOxx

Jak się przebić w zawodówce? ;]

Polecane posty

Gość PaaaaatrycjaxOxx

siemka, od nowego roku idę do zawodowki na fryzjerke. Czy są tu ludzie z zawodowych? Ja slyszalam ze zeby miec fajne zycie w zawodowce dziewczyna musi byc mega laska, ladna, zrobiona.. Jak tak, to jak mniej wiecej trzeba wygladac?.. Bo nie chce byc jakas nielubiana czy uwazana za brzydka. Aaa nauką się nie martwie, bo szkola zawodowa jest ponoc banalna, a ja nigdy nie miałam problemow z uczeniem sie. Odpiszcie z gory dzieki;] Patrycja.

Gość Dyroton
zawodówkowicze to chamy i prymitywy

Gość jhfkjhfjhfjffg
widac jacy ludzie ida do zawodowki po twoim przykladzie.

Gość PaaaaatrycjaxOxx
Czemu glupia po prostu tak slyszalam a nie chce byc jakos na uboczu klasy czy cos towarzystwo tez jest wazne!

Gość PaaaaatrycjaxOxx
musze isc do zawodowej, bo moja sytuacja zyciowa moze sie zmienic na gorsze i szybko potrzebuje fachu i pracy. Ale nie chce tez, zeby 3 lata w szkole byly dla mnie meczarnia, biorac pod uwage sprawy towarzyskie..

Gość jakie to przykre ze taka jest
właśnie większość lasek ... "...zeby miec fajne zycie w zawodowce dziewczyna musi byc mega laska, ladna, zrobiona.." i ....pusta jak worek po cemencie :O :O

Gość PaaaaatrycjaxOxx
Levviatan Mam towarzyska nature, ale jestem zakompleksiona dosc bo mam do tego powody-niska i jeszcze troche tluszczyku, na dodatek figura mocno srednia. Wiadomo, ze w nowym towarzystwie chce zrobic wrazenie, a nie ANTYwrazenie ... Tylko po prostu nie wiem, czy tam jest to istotne czy nie. Bo podobno LO a zawodowka to dwa rozne swiaty..

Gość Przestań się czepiać
Przestańcie, co wy nigdy nie szliście do nowej klasy :O Poza tym autorka to jeszcze dziecko, dopiero gimnazjum skończyła weźcie się uspokójcie :O Autorko myśle, że nie trzeba jakoś się specjalnie stroić itp, tylko być zadbaną i miłą,, a w klasie każdy będzie nowy, więc nie ma się czym martwić powodzenia :)

Gość PaaaaatrycjaxOxx
"Przestań się czepiać" Cholera, w koncu jakas ludzka odpowiedz. Kurna, po co to moralizowanie, po co ocenianie, po co ta chec zmieniania swiata objawiajaca sie krytyką ludzi, ktorym zalezy na wygladzie!! Nie zmienicie tak swiata, takie teraz czasy, ladny wyglad pomaga w zyciu, i to nie jest gadanie "prymitywów" i "pustaków" ale autentyczne fakty!

PaaaaatrycjaxOxx -. wierz mi lepiej dać sobie pokój z osobami które patrzą tylko na wygląd.

Gość To paskudztwo jakich mało
nie obrazaj dzieciaków po gimnazjum bo teraz naprawde tylko niewielka czesc mysli jak ta nieszczesna autorka :O

Gość w zawodówkach to sam
margines spoleczny

Gość -100/10
:E