Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdeffffgggg

brązowe plamienie w środku cyklu

Polecane posty

Gość abcdeffffgggg

Dziewczyny przeczytajcie i wypowiedzcie się proszę. 1 czerwca mialam okres.dodam,że miesiączki mam bardzo nieregularne,cykl trwa czasem 30 czasem do 40paru dni. 11 czerwca kochalam sie z mezem krotka chwilke bez zabezpieczenia. Nastepnego dnia sądząc po śluzie ropoczęły się dni płodne.Wczoraj (22 dc) zaczal nagle boleć mnie brzuch,jednak trwało to bardzo krótko. Wieczorem zobaczyłam brązową krwistą plamę na bieliźnie. Dzisiaj cały dzień, raz mocniej raz lżej boli mnie lewy jajnik. Teraz pytanie-jeśli doszło do zapłodnienia, czy to krwawienie i ból to coś groźnego (np objaw ciąży pozamacicznej) czy mogło to być plamienie implantacyjne? Kiedy przy takich dlugich cyklach zrobić test aby był wiarygodny?

to moze byc implantacyjne. ja na twoim miejscu przy tak nieregularnych cyklach testu bym nie robila tylko od razu z krwi

Gość abcdeefffggg
mam nadzieje,ze to krwawienie nie bylo implantacyjne, zrobie dzis albo jutro test sikany, a wpon z krwi dla swietego spokoju. Bo na okres moge czekac i czekac i myslec czy to ciaza czynie ciaza