Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ln\vlvn

Ludzie ktorzy nie maja przyjaciol...

Polecane posty

Gość ln\vlvn

niektorzy ludzie sa dziwni, ja mieszkalam kiedys na stancji z dziewczyna ktora rozmawila z toba jak miala humor, dzwonila do mnie w dzien jak cos chciala a potem stalysmy na przystanku obok siebie i ona udawala ze mnie nie widzi...i tak samo w domu, jak cos chciala to sie odzywala, np pozyczyc cos, albo tak cos, jednego dnia z toba rozmawia a drugiego cie nie zna, inna tez byla chyba jakas zakomplesiona chociaz bardzo atrakcyjna ale widacc ze nieuczciwa i klamczucha, nie umiala sie pszczerze przyjaznic z nikim....jak ci ludzie wytzrymuja ze soba

Gość WeselnaWódka part 3
a co sie nimi przejmujesz? kij im w odbytnice

Gość kto nie ma przyjaciol nie
ma problemow.bo przyjaciele tylko wykorzystuja.znajomi owszem,ale nie przyjaciele.

W temacie napisałaś o posiadaniu "przyjaciół", a piszesz o zwykłych znajomych z widzenia...

Gość drzewiecki
:)

Gość jak sie z kims mieszka
np przez 4 lata to widac czy ktos ma znajomych i przyjaciol, niektorzy nie maja, mojej kolezanki bratowa tez nigdy nie miala zadnej kolezanki nie mowiac o przyjaciolce, ale byla strasznie wredna

Gość ciaobellllllllla
ale ty tez nie odezwalas sie do niej na przystanku wiec ona tez moze powiedziec ze to ty udawalas ze jej nie poznalas na przystanku.. poza tym niektorzy sa niesmiali i nie latwo im zawierac nowe znajomosci i w ktoryms momencie zostaja sami..

Są też ludzie niekontaktowi, introwertycy. Oni nie szukają niepotrzebnego kontaktu, więc skiną tylko głową na powitanie (albo i nie) i już.

Gość to fakt niektorzy sa dziwni
mam kolezanke dobra od szkoly podstawowej, ona byla wlasnie taka przez kilka lat dobre przyjaciolki, a ktoregos dnia idzie ulica i mnie nie widzi, ja ja wołam aona nic, nastepnego dnia dzwoni jakby nic sie nie stalo, a slyszala bo bylam blisko, potem znowu bylo ok a potem znalazla sobie nowa kolezanke potem nowa i tak caly czas, a takie udawanie ze sie kogos nie widzi to jest smieszne

Gość ciaobellllllllla
oj moze faktycznie nie zauwazyla bo sie zamyslila czy cos.. mi sie tak czasem zdarza niechcący ;p przeciez nie mozna isc po miescie z lornetka i wypatrywac wszedzie znajomej twarzy zeby podbiec i sie przywitac. czasem mozna sie zagapic czy nie zauwazyc kogos a wy juz zaraz jakies teorie dopowiadacie sobie ;)