Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna300

Cesarka na zyczenie

Polecane posty

dziewczyny ktos sie pode mnie podszywa i pisze te glupoty wiec jak zobaczycie cos prostackiego wiec mozecie byc pewne ze komus tu sie nudzi i podszywa sie pode mnie. nie zwracajcie na to uwagi

Gość diabl8
Smutna300 - nie odpisuj tym trolom, to pewnie jakies nawiedzone matki-polki, z nimi nie ma dyskusji. Olej te chore wpisy, ignoruj je!!!! Jesli masz wybranego ginekologa, poprostu porozmawiaj z nim wprost. Powiedz mu o swoich lękach i spytaj jaka jest mozliwość wykonania cc. Dla nich takie pytania to na 100% nie jest jakas nowość. Dobrze jakby pracowal w szpitalu, w którym będziesz rodzila. Wcale nie musisz od razu wybierac prywatnej kliniki. Jeśli ten lekarz będzie przeciwny, idź do innego. Myslę, że nie powinien ci robic problemów. I cc na zyczenie nie jest niczym złym, duzo więcej "złych" rzeczy wyczytalam na temat porodu sn.

diabl8 - nie każda kobieta która wybiera poród sn to trol i matka polka... :/

Gość diabl8
eVe, jeśli tak to zabrzmialo to przepraszam, chodzi mi o te chamskie komentarze w tym wątku, skąd sie biorą takie dziwolągi...?!

Gość moniśkaa
wiesz dlaczego się rozszerzzyła pochwa bo przed cc 12 godz. próbowałam rodzić naturalnie(indukcja) i najpierw grzebali tam we mnie, jakimiś wielkim nożycami przecinali, żeby odeszły wody, ciągle pchali łapy sprawdzać czy dziecko się obniżyło..... więc ja błagałam o cesarkę, myślę, że gdyby mi wcześniej zrobili to wszystko byłoby ok, a teraz cierpię. więc może lepiej jest mieć taki papierek o wskazaniach do cesarki, ale gdyby poród sam z siebie się zaczynał i szybko by szło to może lepiej rodzić naturalnie. ja po cc prawie miesiąc nie mogłam za bardzo chodzić, koszmar

Gość komu wisi temu wisi
pewnie leczą swoje ego, nic ciekawego w życiu się nie dzieje to chociaż poczują dreszczyk emocji na kafeterii... swoją drogą to przypadki kliniczne :D