Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przerazona111

Zabezpieczenie, testy negatywne, a okresu brak

Polecane posty

Czesc. Kochalam sie ze swoim chlopakiem ponad dwa tygodnie temu i dzien po stosunku mialam dostac spodziewany okres. Kochalismy sie z zabezpieczeniem. Okres sie spoznia juz wlasnie dwa tygodnie, robilem dwa testy, ostatni wczoraj i obydwa negatywne. Jak duże jest ryzyko?

Gość abcdeffffgggg
spokojnie to nei ciaza. Dzien przed okresem nie ma dni plodnych chyba,ze masz bardzo nieregularny cykl

Gość abcdeffffgggg
a obserwujesz swoj sluz? śluz płodny wygladem przypomina bialko jajka kurzego-tj, ciagnie sie, jest zazwyczaj przezrczysty. Przypominasz sobie kiedy taki mialas? Ponad to piszesz,ze sie zabezpieczaliscie :) ja mysle,ze skoro masz nieregularne cykle to okres przyjdzie za parę dni. Jednak polecam obserwacje śluzu i swojego organizmu,zebys wiedziala kiedy mozesz rzeczywiście zajsc w ciae

Gość abcdeffffgggg
jaki test zrobilas,że temp pokazał? hm? bo chyba nie ciazowy:)

Gość abcdeffffgggg
a może po prostu jakieś przeziebenie? w zwiazku z czym @ tez sie moze przesunac? wiesz co, mam 2 dzieci i jako doswiadczona matka polka mowie Ci: WYLUZUJ ;) wiem,ze latwo sie mowi, ale zakldajac ze bylas dzien przed @ i dodatkowo kochaliscie sie z zabezpieczeniem to szanse na ciaze sa raczej bardzo marne, powiedzialabym nawet bliskie zeru. Aczkolwiek cuda sie zdarzaja

Staram się, ale jeszcze nigdy nie byłam tak zestresowana. Jestem przy okazji cukrzyczką, co jeszcze podkręca atmosferę.

Gość abcdeffffgggg
głowy sobie odciac nie dam,ale mysle,ze mozesz mi zaufac. Tymczasem klade sie spac i tobie radze to samo :)

dwa test po terminie spodziewanej miesiączki i jednocześnie ponad 10 dni od seksu - nie jesteś w ciązy to pewne