Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość periculosa_

praktyki studenckie - POLICJA

Polecane posty

Gość periculosa_

Czy ktos odrabiał praktyki na policji? Ja mam podbity dziennik praktyk, ale na praktyki nie chodziłam. Teraz nie mam pomysłów jak go uzupelnic. Czy pomoże mi ktos kto naprawde odbywał takie praktyki? Bede wdzięczna za sugestie co na takich praktykach mozna robic

Gość periculosa_
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!! Praktyki mam zaliczone, ale nie musiałam na nie chodzić i prosze o podpowiedzi co wpisać do dziennika. :o przykro mi ze ty musiałas na swoich praktykach dawac dupy i nosić kawe

Gość grtytygdfgdfgdgdfgdsgdsgds
to dlaczego nie chodziłaś? i an jkim jestes kierunku? ja troche pracowałam w administracji w Policji

Gość periculosa_
Jestem na prawie, nie chodziłam bo to maly posterunek, a kierownikiem jest kolega ojca. Bylam z 3 razy zrobilam im zaległe akta do archiwum i powiedzial, ze i tak nie ma dla mnie zadnych zadań wiec zebym nie przychodziła :/. Napisz mi prosze co robilas w pracy

Gość grtytygdfgdfgdgdfgdsgdsgds
hmm tylko własnie nie wiem czy praktykant robi to samo co etatowy pracownik bo zwykle bywa tak, ze uzupełnia zaległości przepisuje papiery do kompa, wysyła pocztę i rzeczywiście robi kawę Osoby postronne nie mogą miec dostępu do informacji o akcjach operacjach itp.

Gość periculosa_
Nikt nie pomoże:(

Gość periculosa_
?

Gość periculosa_
up

Gość Dyroton
od gestapowców z daleka

Gość periculosa_
:o

Gość periculosa_
Moze ktos jednak mial praktyki na policji lub tam pracuje i mógłby doradzić co jeszcze moge napisac?

-uczestniczylem w zajeciach i organizacji pracy na komendzie w opatowku malym: wypelnialem akta, spisywalem zeznania poszkodowanych , uzupelnianem dane w aktach, wpisywalem do komputera .....(zdarzenia), wyszukiwalem na internecie informacje potrzebne do pracy na komendzie... ja to pisalam a nawet zwykle odbieranie telefonow, gdy nikogo nie bylo

Gość periculosa_
No o to chodzi wlasnie, ze na tym posterunku nic sie nie dzieje, a jak sie dzieje to oni nie reagują tylko czekają az ktos z komendy przyjedzie :D :o WIELKIE DZIEKI ZA POMOC! :)