Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłuk bez szkoły

LO dłuższa przerwa w edukacji

Polecane posty

Gość tłuk bez szkoły

Witajcie. Mam pytanie o przerwę w edukacji, mianowicie czy prawdą jest, że przerwa dłuższa niż 5 lat powoduje, że muszę od poczatku zaczynać swoją drogę ku wiedzy;-) Przykładowo 15 lat temu skończyłem 1 klasę LO dla dorosłych, na marginesie z wyróznieniem, tylko później trochę mi się pogmatwało (4- letniej na podbudowie SP) i teraz mi to zaliczą w poczet czy jak to obliczą, skoro w międzyczasie powstały gimnazja, a LO jest 3- letnie? Orientuje się ktoś z państwa? Proszę o konkretne odpowiedzi bez inwektyw pod moim adresem. P.S Wiem że mogę jutro zadzwonić do sekretariatu, ot, już dziś chcę wypełnić formularz zgłoszeniowy, taki mam pęd ku wiedzy;-)

Gość a mnie czeka sprzatanie
od pocztaku bedziesz musial bo w ciagu tych 15 lat zdazyl sie program zmienic

Gość tłuk bez szkoły
Dziękuję ślicznie. W sumie na jedno wychodzi, czy zacznę od od 2 z 4, czy 1 z 3- letniej, jak to mówią wsio ryba, jednak boję się, że z deka się wynudzę w pierwszej klasie, stąd tak sobie dumam;-) Ale mi kurna zdanie podwójnie przełożane wyszło, aż sam żem ze siebie jest dumny jak spaw. Jak pomyślę, że gro z tych "omc dochtorów nobilitowanych" znów będę doprowadzał do palpitacji to pała mi mnienknie:/