Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyikolh

Dieta od 24.06.2011, ktos sie przyłączy??

Polecane posty

Gość hyikolh

Szukam chetnych :D

Gość hyikolh
Ok, no bede pisac sama ze soba i potraktuje to jako pamietnik :D

Gość lenkaaaaaa33
Hej Ja się bardzo chętnie przyłączę:-) Właśnie mam zamiar zrzucić parę kilo, we wrześniu mam ważną uroczystość i chciałabym dobrze wyglądać:-) hyikolh jaka dietę stosujesz?

Gość jozefa
czesc ja od dzis na ryzowej zaczynam od 85kg

Gość musze schudnaaaac
MŻ :) posliłki co 2-2,5 godziny, dużo wody, minimalnie albo zero słodyczy, zero ziemniaków, białego chleba, trzymanie sie w granicach 1200 kcal + jezdzenie codziennie z godzinke na orbiterku, ale to nie od dzisiaj tylko od jutra albo pojutrze bo najpierw musze miec go naprawionego :D startuje z 84 kg (jeszcze 3-4 miesiace temu było 78!! :() wzrost 180 (wysoka jestem). Zapuściłam sie nawet nie wiem kiedy, porażka.. Musze skuchnac jakieś 10 kg! Codziennie bede pisała co zjadłam. Kiedyś już odchudzałam sie na kafeterii, pisałam codziennie co zjadłam i chyba raz w tygodniu jak stoi moja waga, schudłam w 2 tygodnie jakieś 3 kilogramy

Gość Dukan:P
Hej Ja własnie dzisiaj zaczynam Dukana, czy jest ktoś z Was na dukanie, bo mam kilka pytań?

Gość Dukan:P
Hej Ja własnie dzisiaj zaczynam Dukana, czy jest ktoś z Was na dukanie, bo mam kilka pytań?

Gość goodappetite
ja od dziś na 10 dniowej, zobaczymy ile wytrzymam

Gość lenkaaaaaa33
Ja dziś na śniadanko 1 banan i budyń Paola czekoladowy. Piję niestety dużo kawy z mlekiem. Generalnie nie muszę schudnąć dużo, ważę 57 kg a najlepiej się czuję przy 52 i taką wagę chcę osiągnąć do września. Na obiad mam zamiar zjeść kilka pyz bez mięsa i bez sosu, tak, żeby się najeść tzn co najmniej 7 :-) Potem nie zamierzam już nic jeść, zobaczymy czy się uda.

Gość lenkaaaaaa33
Dziewczyny piszcie co jecie, bo ja nie mam za bardzo pomysłów. Ja mam tak, że mogę jeść mało, ale tylko pod warunkiem, że to są rzeczy które lubię. Na jogurt naturalny nikt mnie nie namówi:-)

Ja tez nie mam za bardzo pomysłów, nawet nie potrafie za bardzo gotowac. Wiec jesli ktoś zna jakies przepisy, cokolwiek, piszcie! :D

1 śniadanie - 237 kcal cebula0.30 x 1 sztuka 9 kcal1% kawa rozpuszczalna Nescafe Classic1 x 1 łyżeczka 1 kcal1% mleko 1,5%0.50 x 100 ml 23 kcal2% pieczywo chrupkie Wasa żytnie3 x 1 kromka 75 kcal4% polędwica sopocka1.50 x 1 plasterek 50 kcal3% pomidory0.50 x 1 sztuka 12 kcal1% ser carski Bluedino pełnotłusty0.20 x 100 g 67 kcal4% 2 śniadanie - 187 kcal herbata bez cukru2 x 1 szklanka 2 kcal1% jogurt z otrębami1 x 1 posiłek185 kcal9% obiad - 267 kcal herbata bez cukru2 x 1 szklanka 2 kcal1% ryż z warzywami1 x 1 posiłek265 kcal13% podwieczorek - 50 kcal jabłka1 x 1 sztuka 50 kcal3% kolacja - 228 kcal herbata bez cukru2 x 1 szklanka 2 kcal1% twarożek z pomidorem1 x 1 posiłek226 kcal11%

Gość z kubkiem kawy
ja bylam na dukanie od lutego i schudlam 14 kg.teraz planuje jeszcze z 5.moja aktualna waga 65 kg.teraz mam zamiar bardzije na zdrowe odzywanie sie niz dieta.chociz ziemniakow.bialego pieczywa .tluszczy nadal nie uzywam

Gość z kubkiem kawy
jedna z was pisala,ze zjadla banana.hmm banany maja duzo cukru.pyzy co z tego ze bez miesa jak sa robinoe z maki.dziewczyna poczytaj co tuczy a dopiero zacznij sie odchudzac.

Tak banan ma dużo kalorii, nie wiem teraz juz dokladnie ile ale około 150 w jednym + zawierają praktycznie same weglowodany

Gość z kubkiem kawy
a do tego pyzy .co ta dziewczyna chce osiagnac,dgdybym ja jadla sowje ulubione pierogi pewnie bym nie schudla.owszem zdazralo mi sie ale co najwyzej 2 i to w miare wczesnie zeby jeszcze choc troche go spalic.

Witam ja już od tygodnia jestem na diecie, regularnie ćwiczę etc i schudłam dwa kg :) ale teraz waga stanęła w miejscu.. :( Za 3dni mam dostać okres. Na początku zmuszałam się do ćwiczeń domowych typu brzuszki, wymachy nogami ale teraz już weszło mi to w krew :)

na obiad zjadłam sałatke z pomidora, ogórka, cebuli i zalałam to troche kefirem i mlekiem :) jakies 200 kcal chwile temu na deser zjadłam troche truskawek około 150 kcal narazie wychodzi 650 kcal i mysle co dalej zjeść na kolecje.. jakieś pomysły?

Gość lenkaaaaaa33
Ja uważam, że nie ważne co jemy ale ile. To prawda jem banany codziennie, ale jednego:-) Jak obliczyłam zjadam nie więcej niż 1000 kal. dziennie. Poza tym ważę 57 kg ale przy 175 cm wzrostu, więc nie mam nadwagi, tylko po prostu przy wadze 52 czuję się najlepiej, bo zawsze byłam szczuplutka. Poza tym myślę że na jednego banana na każdej diecie można sobie pozwolić, ale zamiast jakiegoś posiłku, a nie dodatkowo:-) Ja tak mam że nie dałabym rady na jogurtach naturalnych czy otrębach bo tego nie lubię. Każdy chyba musi dopasować dietę do siebie:-)

napisze co zjadłam od początku dnia i ocencie czy na takim jedzeniu schudne ok ? :D śniadanie: mała bułka z serkiem śniadaniowym i pomidorkiem + kawa 250 kcal 2 sniadanie: sałatka z ogórka cebuli pomidora i kefiru z mlekiem 200kcal? w miedzy czasie 3 plasty wedliny jakieś 150 kcal troche truskawek, jakies 2 garscie 150 kcal 2 małe kromki chleba ze słonecznikiem z pomidorkiem i troche serka śniadaniowego 200 kcal 3 wafle ryżowe 100 kcal wychodzi jakieś 1050 kcal łącznie, nic wiecej już dzisiaj nie jem :) czy jedzac w ten sposób schudne dość szybo? :)

Gość hgfdh
upupupu