Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Młody

Kobieta czekająca z tym do ślubu...

Polecane posty

Gość bezcnoty 02
pewnie tak ,bo wcześniej nie spotkał wcześniej żadnej prowokującej i w ten sposób zachował czystość ,aż do ślubu

Ożenił się z pierwszą która wykazywała chęć zdjęcia majtek przed nim. A ożenił się przed tym wzniosłym zdarzeniem dlatego że bał się że po wszystkim już jej więcej nie zobaczy :D

Gość bezcnoty 02
bardzo mnie wzrusza ostatnie zdanie autora '''... jeżeli chcecie być szanowane i kochane..."

Gość dfgfsdgsd
Tak czytam te wasze posty i utwierdza mnie w przekonaniu to, że każdy pragnie mieć dziewice, albo ofiarować swojemu mężowi swoje dziewictwo, a nikt nie jest mu w stanie tego dać. Chcecie od autora, żeby wam wyjaśnił wątpliwości, a sami obrzucacie go, że sam "ruchał na prawo i lewo". W KTÓRYM MIEJSCU TO NAPISAŁ? Widać, że z wypowiedzi bije niesamowita zazdrość i szukanie czego tylko można się uczepić, bo w przeciwnym razie nie byłoby tyle zazdrosnych, pełnych nienawiści wypowiedzi. Dla mnie również dziewczyna, która oddaje się przed ślubem jest kurewką (przy założeniu, że jest wierzącą osobą). Dlaczego? Po pierwsze wiara, a po drugie po co hipokryzja i branie ślubu kościelnego (katolickiego) po bzykaniu. CZYŻ TO NIE HIPOKRYZJA??? Zastanówcie się, a później wypowiadajcie w wątku, bo sami nie wiecie czego chcecie/ o czym piszecie...

Gość dfgfsdgsd
Tak czytam te wasze posty i utwierdza mnie w przekonaniu to, że każdy pragnie mieć dziewice, albo ofiarować swojemu mężowi swoje dziewictwo, a nikt nie jest mu w stanie tego dać. Chcecie od autora, żeby wam wyjaśnił wątpliwości, a sami obrzucacie go, że sam "ruchał na prawo i lewo". W KTÓRYM MIEJSCU TO NAPISAŁ? Widać, że z wypowiedzi bije niesamowita zazdrość i szukanie czego tylko można się uczepić, bo w przeciwnym razie nie byłoby tyle zazdrosnych, pełnych nienawiści wypowiedzi. Dla mnie również dziewczyna, która oddaje się przed ślubem jest kurewką (przy założeniu, że jest wierzącą osobą). Dlaczego? Po pierwsze wiara, a po drugie po co hipokryzja i branie ślubu kościelnego (katolickiego) po bzykaniu. CZYŻ TO NIE HIPOKRYZJA??? Zastanówcie się, a później wypowiadajcie w wątku, bo sami nie wiecie czego chcecie/ o czym piszecie...

Gość frgfrgvr
With the venomous kiss You gave me...

Gość bezcnoty 02
a co ,z moim pytaniem ,autor pewnie nigdy się do niego nie odniesie ?

Gość agitattka
z pierwszego postu autora wynika, ze autor tez byl czysty ale co by w tej kestii nie napisal, bedziecie na niego najezdzac, ze prawiczek, ze sie dobrali tacy, ktorych nikt nie chcial itd itp prawda jest taka, ze ludzi z tak silna wola jes jak na lekarstwo - tym bardziej na takim forum - stad tyle nienawisci do nich, bo macie im czego zazdroscic... gratulacje dla autora i jego zony :)

Jak się pytałam, czy był czysty przed ślubem i jeszcze ktoś się pytał to nic nie odpisał.

Gość bezcnoty 02
gratulacje ,jak najbardziej się należą tylko mógł by ,chwaląc się swoim szczęściem nie wypowiadać się na temat innych kobiet i mężczyzn

Gość kiciorek-ek
co wy z tą silną wolą??? Tak ciężko niektórym z Was zrozumieć, że dla niektórych ludzi seks jest dopełnieniem miłości? Jest czyms, co ludzi niesamowicie łączy, odpręża, cementuje? Przecież odpowiednie dobranie seksualne to podstawa udanego związku. Co by dużo wzniosłych teorii nie pisac o miłości jednak to seks, dobry seks powoduje, że ludziom chce się być razem :) Dla mnie samo słowo "czystość" jest zabawne! Tak jakby seks był czymś brudnym, złym. Takie wrzucanie do jednego worka babek, które kochają sie z własnymi facetami z tymi, które robią to z kim i gdzie popadnie. I w opozycji te "czyste dziewice"- wierne, kochające.... Smiać mi się chce jak czytam niektóre wypowiedzi. Ja nie wiem skąd niektórzy z Was się urwali, ale naprawdę gloryfikajcja tej czystości zaczyna mnie porażać...Ludzie, trochę rozsądku. Naprawdę. We wspólnym związku jest wiele więcej rzeczy, bardziej istotnych, które sprawiają, że jeden drugiego szanuje a nie tylko błona i czystość! I naprawdę nie wiem czego tu zazdrościć! Serio! Ja nie zamieniłabym mojego życia seksualnego z żadną czystą dziewicą. Cieszę się tym, co przeżyłam!

Gość fdgsdfgsd
widze ze watek obsiadlo stado kurew i ich niepelnowartosciowych chloptasiow, ktorzy nigdy sie nie dowiedza co to znaczy byc pierwszym penetratorem i nigdy nie beda miec dziewicy, a dziewica z czasem moze stac sie krolowa seksu dla swojego partnera siegacie argumentow, ze az zal dupe sciska co niektorzy zazdrosnicy...

Gość fdgsdfgsd
widze ze watek obsiadlo stado kurew i ich niepelnowartosciowych chloptasiow, ktorzy nigdy sie nie dowiedza co to znaczy byc pierwszym penetratorem i nigdy nie beda miec dziewicy, a dziewica z czasem moze stac sie krolowa seksu dla swojego partnera siegacie argumentow, ze az zal dupe sciska co niektorzy zazdrosnicy...

Gość fdgsdfgsd
@ kiciorek-ek sam siebie pograzasz... cementuje tak - owszem, ale dopiero wtedy kiedy najpierw poznamy psychike osoby, a nie jej cipe jesli jest odwrotnie, to juz tak nie cementuje i nie siej hipokryzji, bo i w logicznym rozumowaniu masz problem poprzez swoja zazdrosc

Gość kiciorek-ek
A Ty serio, czy żartujesz? Bo jeśli serio to powiedz mi, gdzie napisałam, że najpierw seks a potem związek?

Gość fdgsdfgsd
"Ja nie zamieniłabym mojego życia seksualnego z żadną czystą dziewicą. Cieszę się tym, co przeżyłam!" Kiciorku, właśnie po tym poznaje się szmatkę :D Kilka takich jak ty też w swoim życiu posunąłem. Nie porównujmy chłopaka do dziewczyny - chłopak nie przyjmuje w siebie penisa :P

Gość bezcnoty 02
wypraszam sobie ,nie jestem i nigdy nie byłam kurwą , mąż ma zemnie demona seksu , kocha mnie i szanuje jak myślisz dlaczego ?

Gość kiciorek-ek
oj kochany, nie sądzę. Nie spotykałam się z mężczyznami Twojego pokroju ...Wyczuwam takich prostaków na odległośc i szczerze mówiąc brzydzę się nimi. Tak szczerze to mi Ciebie żal. Nie wiesz chyba co to znaczy dobry seks z osobą, którą się kocha. Umiesz tylko posuwać- ale życzę Ci, abyś w końcu kogoś poznał. Zobaczysz, minie Ci ta frustracja seksualna.

Gość Wiedżma_z_gór
A czym wy robaczki się tu jaracie? W ostatecznym rozrachunku wszystko to zamieni się w gówno. Nic już nie będzie ważne i nie będzie niczego. Wszystko to pył na wietrze.

Gość Taki jeden ziom :P
zwiazek dla chlopaka znaczy cos innego niz dla dziewczyny, ale tak jak powiedzialem - kilka takich naiwnych szmatek w swoim zyciu mialem - myslaly, ze zwiazek, ze to... spodobala mi sie inna, to sprawa sie powtarzala - tez powazny zwiazek itd itp Prawda jest taka, ze dla chlopaka powazny zwiazek, to tylko slub. Napiszesz, ze twoj jest inny i w ogole... A ja ci odpowiem, ze twoja naiwnosc jest nieskonczona. Ogolnie kocham was posuwac dziewczynki :) Ale zwiazek tylko z dziewica... Wiem, ze mysle tylko o sobie, ale mysle jak facet - tu wyjatkow nie ma... Natura, to natura Pozdro bo i takie jak wy sa potrzebne - jakby nie one, to nie mialbym takiego doswiadczenia, jakie mam - pozdro rowniez dla ciebie kiciorek (w szczegolnosci), bo byc moze i ciebie mialem na ruszcie - w koncu bzykalem jedna prawie 3 lata.

Gość Chuck przez duze K
Pytanie do chłopaków - dlaczego na forum nawracacie, żeby oddawały się tylko jednemu. Źle wam bezmózgi?

Gość bezcnoty 02
a może ,to Ty ukradłeś mi cnotę ?

no wlasnie kiciorek - jedna mialem taka tepa jak ty, ale ryja gazeta zakrywalem i jechalem w kiszke az piszczala ze mnie kocha, ze chce, zebym byl tylko dla niej na zawsze trafila sie fajniejsza, a ta pozniej mi wrzucala na pozegnanie, ze prostak, ze taki i owaki, ale co wlalem w nia (w ciebie) nasienia, to wlalem nastepna, to typowa lala plastikowa... ale dlugo by opowiadac

dlatego wlasnie mowie, ze calkiem mozliwe, ze to bylas ty - i teraz nadal ci zostalo (po ponad roku), ze wyzywasz mnie od prostakow... taka jest natura chlopaka moja ex... czy ci sie to podoba czy nie... najlepsze, ze nadal sie nie nauczylas... ale moze po xx sie nauczysz i dojdziesz do wniosku, ze w sumie, to warto oddac sie jednemu, ale wtedy bedzie juz o xx lub xxx za duzo ;)))

pozdrowionka i dla Kaitany :D :P

feministke tez mialem taka jedna... ale ona sie na wiele nie nadawala, bo piszczala, ze jest dziewica i ja wszystko boli zostawilem chyba po jakis 10 razach (okolo tygodnia)

Gość Kamillllloo
hehe wreszcie TAKI JEDEN ZIOM naswietlil sprawe jak to jest z chlopakami mam tylko nadzieje, ze zbyt duzo dziewczynek nie czyta tego forum ;)