Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Młody

Kobieta czekająca z tym do ślubu...

Polecane posty

Gość kiciorek-ek
a nie możesz się z nim dogadać??? Szkoda trochę- skoro taki fajny to kiedyś się kapnie, że go zdradzasz...

Gość agitattka
Widzę, że większość z Was nie rozumie podstawowych pojęć. Mianowicie na miano kurwy zasługuje zarówno puszczająca się przed ślubem, jak i taka, która dotrzyma do ślubu dziewictwo, a później zdradza męża (to drugie trochę się ze sobą gryzie, ale dam głowę że i takie się znajdą lafiryndy) - to zapewne rzadkość, bo skoro ma na tyle silną wolę (silną wiarę), że dotrzyma do ślubu, to i nie postąpi wbrew wierze (wbrew sobie wiedząc, że to kurestwo najwyższe) zdradzając męża. Tyle w temacie.

Gość Annika-wroc
Jak mam się dogadać?? Mój mąż jest beznadziejny w łóżku, do niczego się nie nadaje, nic nie umie, za grosz sexappealu, co go kręci to romantyzm, hasełka w stylu ''pokoszkamy się troszkę?'' TRAGEDIA! no więc- mam kochanka :)

Gość Taki jeden ziom :P
ANKA, ja to jeszcze takiej nie przerabiałem, która do ślubu dotrzymała, a po ślubie się puszczała... Toś Ty ewenement :) Miałem z 5-7 mężatek, ale każda zeznawała, że przed ślubem również się zabawiała. Z miłą chęcią poznałbym Cię :D

Gość Kamillllloo
Anika - eleś ty szmata dopiero - najgorszy rodzaj szmaty, ktora zdradza po slubie SZMATA W NAJGORSZYM WYDANIU

Gość Annika-wroc
I dlatego tutaj napisałam. Bycie dziewicą wcale nie gwarantuje szczęśliwego pożycia i uprawiana seksu tylko z jednym jedynym już do końca (chociaż mój mąż żyjący w swej nieświadomości wierzy w to- i w sumie dobrze ;) Ciekawa jestem ilu jeszcze jest takich naiwniaków...

Gość Annika-wroc
Szmata nie szmata... piszcie, co chcecie, mnie tym nie urazicie. Wiem, że większość z Was wymaga od innych bycia czystą i nieskalaną dobra osobą, ale wybaczcie- takie jest życie. Zajmijcie się sobą i abyście sami tak żyli grzechu, wspaniałe i czyste. Ja nikogo nie osądzam i nie wyzywam a ciekawe kto dał WAM takie prawo? Żałosne. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość Annika-wroc
*bez grzechu

Gość kiciorek-ek
e tam beznadziejny! Weź sie za swojego chłopa i tyle! Będzie umiał tyle ile go nauczysz :) Nie głupio Ci tak go zdradzać???

Gość agrafffkaaaa
A ja Wam powiem moje Drogie Dziewczynki, że Anika-wroc, to zwyczajna zmyślona historyjka - wiele na to mi wskazywało i gwarantuje, że tak jest - nie chce mi się wymieniać co na to wskazuje... Dotrzymałaś wierności do ślubu, zdradziłaś po ślubie - takie rzeczy tylko w filmach - jeśli ktoś ma na tyle silną wolę, żeby nie zdradzić przed ślubem, zdradzi po ślubie? Coś tu się nie zgadza... Sama jestem prawie 10 lat po ślubie, uprawiałam seks jedynie z moim mężem i to po ślubie i nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żebym mogła go zdradzić z innym (chyba, że Twój mąż, to wyjątkowy kuciapa bez penisa, ale i tak nie wyobrażam sobie...). Jakość seksu w duuuużej mierze zależy od kobiety. Całe szczęście, że baaaaardzo rzadko się zdarza, że jeśli ktoś dotrzyma wierności do ślubu, zdradza po ślubie. Dlatego dziewczynki - nie puszczajcie się przed ślubem (i po, ale to już łatwiej, jeśli przed tego nie zrobiłyście), a będziecie szczęśliwe i szanowane!

Gość kiciorek-ek
a tak swoją drogą to sama miałam kiedyś takiego faceta- i jakoś po czasie potrafił chwycić mnie za włosy i docisnąć do ściany:) Faceci często myślą, że my-kobiety chcemy delikatnie, romantycznie i najlepiej przy świecach. Trzeba im czasem uświadomić, że jest czas i na romantyzm i na ostry seks. Myślę, że powinnaś spróbować- jednak najlepiej kochać się z kims kogo się kocha, prawda?

Gość Annika-wroc
Nie. Jedni bzykają się po ślubie, inni przed, jedni preferują jednego partnera na całe życie, inni kilku lub wielu, jedni zdradzają- drudzy nie. Ja nikogo nie oceniam i nie pouczam, każdy ma prawo żyć jak chce tak i ja ;)

Gość kiciorek-ek
nie jest Ci głupio? Przecież go oszukujesz... Nie, nie rozumiem tego. No chyba, że go nie kochasz- ale to już nie moja bajka.

Gość Annika-wroc
Droga Agrafko, szanują Twoją drogę i to jak postępujesz... ja jednak mam swoje życie i nie podoba mi się, że ktoś mnie ocenia, bo nikt nie dał Ci do tego prawa. Żyj jak chcesz a inni niech także żyją tak, jak chcą.

Gość Jano8374243234
Anika, to zwyczajna SZMATKA, ale po tym, jak pisze to wszystko z uśmiechem i bez jakiegokolwiek żalu stwierdzam, że to jakiś beznadziejny, nieumiejętny podszyw. Jeśli to nie podszyw, to KURWO zal mi ciebie i twoich dzieci - jesteś kurwa jakich malo - takiej jeszcze nie spotkalem w zyciu, a pare mezatek juz mialem.

Gość agrafffkaaaa
a kto dal ci prawo do krzywdzenia twojego meza jesli jest w stosunku do ciebie uczciwy szmato?

Gość Annika-wroc
kiciorku sama pisałaś, że seks cementuje związek, umacnia go, zbliża dwoje ludzi... A gdy tego seksu nie ma lub co gorsza jest niefajny? Sama sobie odpowiedz. Seks jest jednak bardzo ważny w związku, sama to dobrze wiesz.

o kurwa... ciezka logika ;) przed slubem nie zdradzala, zdradza po slubie ;)))) :D:D:D tego jeszcze nie grali...

Gość Annika-wroc
Nie mam dzieci, jeżeli będę miała to zapewne będzie to dziecko kochanka hihi ale mąż oczywiście będzie naiwnie wierzył, że jego, kochankowi też prawdy nie powiem- bo i po co? Jeżeli uważacie, że zmyslam- wolna wola, mało jednak o życiu wiecie i nie takie historie pisze życie...

od dawna mowilem - po chuja sluby - ruchac sie kazdy z kazdym jak zwierzeta i nie bedzie zdrad ;)

Gość Annika-wroc
Oj Agrafko, a czy ja krzywdzę męża? On nic nie wie, myśli, że jestem uczciwa i wierna, dobrze mu ze mną, a że przy okazji ja sobie też skosztuję troszkę przyjemności w życiu, to źle? Jak dla kogo ;) Mi jest dobrze tak, jak jest. A łatwo oceniać innych jacy to źli, popatrz na siebie- obce osoby wyzywasz od szmat... Jakbyś była taka uczciwa i w porządku to byś nie używała takich wyrazów- wyraziłabyś swoją dezaprobatę dla mojego zachowania w sposób kulturalny. Być może jestem dnem moralnym- Ty jednak dnem intelektualnym :)

Gość agrafffkaaaa
no tos ewenemet jakich malo - generalnie nie spotkalam sie jeszcze z takim przypadkiem, zeby ktos nie puszczal przed slubem, a puszczal po... generalnie po twoim sposobie pisania widac, zes raczej kobieta lekkich obyczajow, wiec pewnie twoj maz tez bzyka na prawo i lewo, a ty naiwna myslisz, ze tylko ty dajesz upust swoim zadza ;) tak to zwykel bywa w takich zwiazkach - a ty biedna (przepraszam) myslisz, ze maz taki uczciwy... Naiwnosc ludzka jak juz tu ktos pisal jest nieskonczona...

Gość kiciorek-ek
annika- ale dlaczego nie spróbujesz "zrobić" z męża dobrego kochanka? Oczywiście, że seks jest mega ważny w związku. Ale jest dużo fajniejszy jak robisz to z kimś kogo kochasz! nie kochasz męża? Bo nie rozumiem, naprawdę. Z własnego doświadczenia wiem, że każdego faceta można "naprowadzić" na dobrą drogę. Próbowałaś?

Gość Annika-wroc
Agrafko, jaka naiwność? Niech sobie robi co chce, czy ja gdzies napisałam, że cieszę się, że mnie nie zdradza lub w to wierzę? Tego pewna nie jestem! Ale... grunt, że jest dobrze, tak jak jest, pracuje, utrzymuje dom, ja jestem szczęśliwa, on też :)

Gość agrafffkaaaa
chyba jednak nie masz daru rozpoznawania ludzi po tym, co piszą dnem moralnym jesteś niewątpliwie... dnem intelektualnym zapewne również... szmać się dalej... a będzie ci wynagrodzone...

Gość zwasze mam racje
Po prostu kuples kota w worku naiwniaku !!! Za pol roku otworzysz tu temat "Brak sexu w malzenstwie", "Zona nie ma ochoty" itd. hahahaahahaah

Gość Annika-wroc
Tobie zapewne również będzie wynagrodzone za wyzywanie, ocenianie i sąd nad innymi. Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień... ;) Gratuluję ci tego święto(je)bliwego życia.

Gość Annika-wroc
zwasze mam racje Po prostu kuples kota w worku naiwniaku !!! Za pol roku otworzysz tu temat "Brak sexu w malzenstwie", "Zona nie ma ochoty" itd. hahahaahahaah Dokładnie tak było u nas ;) Więc to nie jest takie dziwne.

Gość agrafffkaaaa
Wolę (i myślę, że większość) wolałaby być na forum wyzywana od xxxxxx za kurwienie się, niż zostać zdradzonym. Twoje porównaniu świadczą właśnie o dnie intelektualnym, to co robisz o dnie moralnym. Nie dyskutuje z nizinami społecznymi. Bye