Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajna

namiot 4 os - jaki?

Polecane posty

Gość zapytajna

czy ktoś wyjeżdżał może z dzieciarnią pod namiot? przeglądam namioty ale większość ma "fajne" ceny:) ja chce go na wyjazd max 7 dni...i marne szanse,że będzie często używany:/rozumiem,że namioty z marketów są do doopy?czy jeśli mają tropik i klejone szwy to już mogą być?

Gość do autorki tematu:
prowadzisz rodzinny dom dziecka?

Gość zapytajna
uuuup

Gość zapytajna
uuuup

Gość do autorki tematu:
up

Gość Edyta454
No niestety jak kupisz z marketu to nie wiem czy nawet raz użyjesz, biwakowanie to świetna sprawa i rozrywka dla dzieci, ja kupiłam taki 4 osoby namiot tutaj http://biwakowy.pl/ i już cztery razy w nim nocowaliśmy, rozkładanie go to też fajna zabawa dla dzieciaków.

Gość prawictwo pospolite128
najlepsze namioty to quechua.. W PRzeciwienstwe do chinskich sa testowane na wszelkie warunki pogodowe . nie przeciekają i maja dobra jakosc.. JEzeli szukasz namiotu dla 4 osobowej rodziny to najlepszym rozwiazeniem będzie quechua T4.1 albo quechua T4 .2 ( t4.2 jest większy ) http://www.youtube.com/watch?v=UNyYbIIcric

jezeli zależy ci na szybkim składaniu i rozkladaniu namiotu wybierz Quechua Base seconds 2 , który rozklada sie szybciej niz quechua t4 .2 .. T4.2 jest wiekszy od Tr .1 i od Base seconds 2 Base seconds 2 za to rozklada sie najszybciej z tej trójki Mam nadzieje ze pomogłem

namioty quechua kupisz w sieci Decathlon czas rozkladania masz na filmie .. www.youtube.com/watch?v=1Efk3pqHblU ten rozklada sie najszybciej T4.2 rozklada sie wolniej jest od niego większy.

jezeli chcesz wiekszy bierzesz T4.2 Jezeli taki ktory szybciej sie rozklada bierzesz Base Seconds 4.2

jak nizej www.youtube.com/watch?v=_fHGdJlM7Us

Gość gość
namiot najlepiej kupić u specjalistów, jeśli ma służyć długo. myślę że dobry sklep turystyczny będzie miał odpowiedni u siebie np tutaj - www.dbsport.pl - mój zakupiony u nich trzyma się juz kolejny sezon bez zarzutu, a akcesoria biwakowe tez maja w razie czego ;)

Gość gość
O poprzednik mądrze prawi, ja też tam kupowałam. Poza tym ja sobie jeszcze kupiłam latarkę dodatkowo dla dzieciaków, a dla siebie latarkę czołową (http://lampyostrzegawcze.pl/pl/c/Latarki/21 ) co by mieć wszystko, że tak powiem na oku. Kupiłam teraz i namiot i wspomniane latarki, bo zawsze to jakoś taniej poza sezonem. No i już nie mogę się doczekać późnej wiosny i pierwszego wyjazdu nad jezioro.

Gość gość
jak patrzę na dziewczynki to mam największy i najlepszy namiot:-p:-p:-p piotr

Gość elwus
Bardzo fajny ten z domenasportowa, jak za taką cenę to powiem Ci, że taniocha, szkoda, ze wcześniej nie widziałem i kupiłem dużo drozszy gdzie indziej