Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaninka

WAŻNE!!!!

Polecane posty

Gość malutkaninka

Witam dziewczyny :). Mam do Was pytanie ... Ja i mój mąż w tamtym miesiącu zaczęliśmy starać się o maleństwo, niestety Nam nie wyszło ,ale wydaje mi się ,że to moja wina ,ponieważ zawsze jak się kochaliśmy gdy skończył we mnie to ja szłam siku i cała sperma wylatywała... Hmm i nie kochaliśmy się codziennie w dni płodne i chyba nawet ominęliśmy moją owulację, postanowiłam ,że teraz jak skończy mi się @ to będziemy się kochać codziennie aż do następnego dnia planowanej @!! .A jak Wy robiłyście?? zasypiałyście ze spermą? Proszę odpiszcie mi bo to dla mnie bardzo ważne ... Buźkaaa

Gość Jestes psychicznie uposledzona
:o

Gość o raaany ja bym tak nie mogła
dziecko to nie sernik który się "robi" :O ...ja nie chciałbym mieć tak mechanicznie poczętego dziecka... my z mężem po prostu przestaliśmy się zabezpieczać i czekaliśmy na efekt, o dokładnym terminie pozwoliliśmy zdecydować losowi....

Gość Jestes psychicznie uposledzona
Nie wiesz, ze im czesciej chlop uprawia seks, tym gorsze parametry ma jego nasienie? Kup se lepiej test owulacyjny, puknij sie w czolo i sie pilnuj, bo znow przespisz odpowiedni moment. :o

Gość Bligalim
zaśnij ZE SPERMĄ tylko zakorkuj dziurę co by ci nic nie wyleciało. :/

Gość nieno
Albo taśmą izolacyjną i dla pewności śpij jak nietoperz.

Gość jak zwykle dziewczyna
prosi o rade i zostaje wysmiana..baaaardzo pomocne jestescie,nie ma co..wy wszystko wiecie,prawda? kafeteryjne idiotki.. nie przejmuj sie moja droga,tutaj to norma. ja nie zasypialam ze sperma,ale tuz "po" lezalam przez jakies 15min i dopiero potem szlam sie umyc. zgadzam sie co do tego,ze seks codziennie to nienajlepszy pomysl przy staraniach-najlepiej co drugi dzien.ja kupilam sobie testy owulacyjne i wyszlo akurat tak,ze kochalismy sie 2 dni przed owulacja i 2 dni po i udalo sie zajsc w ciaze

Gość malutkaninka
Kurczę tylko ja mieszkam w Uk:(. I tutaj blisko nie mam apteki ... Wiesz ja myślę ,że codziennie jak się pokochamy to będzie dobrze,FAKT ,że wtedy plemników jest mnie ---ale są! Zobaczymy a mam pytanie umiesz obliczać owulkę??. Ja mam cykle 34 dniowe!

Gość SabrinaNastka
jesli chcesz zajsc w ciazze to nie myj sie po seksie nogi do gory daj czesto kochajcie sie od tylu i nie mysl o dziecku ja tak zrobilam i po 5 miesiacach zaszlam :)

Gość hienka hienkowata
o kuurwa, a co to wasi faceci wala w cewke moczowa czy jak? głupie pizdy, na biologie chyba nie chodzilyscie skoro podstawowych informacji o wlasnej fizjologii nie posiadacie:O

Gość malutkaninka
Proszę jaka mądra się znalazła!!.; / to co masz Nam do powiedzenia???

Gość mamamamma26
masz cykle 34 dniowe i chcesz się kochać codziennie czyli 34 stosunki w miesiąc? podziwiam waszą wytrwałość - to przychodzi wieczór szybki numerek codzien jak paciorek i spanko? no sama miłość poprostu, ja się kochałam kiedy mieliśmy ochote a organizm kobiety jest tak skonstruowany że jak ma owulacje to zazwyczaj bardzo jej się chce kochać i nawet facet to odczuwa - mój mi powiedział że miałam wtedy takie "mokre oczy" - i dzidziuś jest z miłości a nie robiony na zawołanie dla samego robienia

Gość co ma ukad
moczowy do ukadu rozrodczego?:O:O

Gość malutkaninka
Po pierwsze to My możemy się kochać codziennie bo zawsze mamy ochotę na seks.. A bardzo chcemy mieć dziecko !, nawet nie wiesz ile bym dała żebym już w tej ciąży była:((

Gość jak zwykle dziewczyna
jak mieszkasz w UK to kup sobie testy owu na ebay,grosze kosztuja i sa dobre,ja wlasnie takich uzywalam