Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

głupia sytuacja .. doradźcie

Polecane posty

Poznałam pewnego chłopaka . postanowiliśmy ,że zostaniemy czymś w rodzaju kochanków na pierwszym spotkaniu sie całowaliśmy na drugim i takjuż stało się za wiele wg mnie bo byliśmy nadzy i pieściliśmy się na 69,a ja chciałam bardzej stopniowo żeby to wszystko było w końcu przerwałam ,powiedziałam ,że nie chce seksu takiego naormalnego narazie a on mi na to powiedział ,, wiesz co ? pierwszy raz mi się zdarza żebym lezałał z nagą dziewczyną i był bez orgazmu" ja głupio zrobiłam ,że nie chciałam już dalej czy on ? czy jak już się zdecydowałam na rozbieraną randkę to powinna być ,,dokończona"?

up

Gość mlody90
chyba powinnas mu zaznaczyc ze interesuja cie tylko pieszczoty i chyba moglas go zadowolic w inny sposob a nie pozostawiac samego z takim podnieceniem

mogłam ,ale nie chciałam od razu seksu na całego ,a ustami nie bardzo umiem doprowadzać..

Gość czemu głupio nie bedziesz
zmuszac do czegos czego nie chcesz,

ja 21 ,on 24 ustami nie potrafie doprowadzic faceta , tak mam nie wiem czemu , po prostu jestem mało wytrwała w tym.. no i nie chciałam za bardzo żeby tryskał od razu a on wyjechał z takim tekstem :( załamać sie można namawiał mnie do seksu pare razy ,ale nie chciałam . teraz to nie wiem czy w ogóle z nim będę chciała jak ma mówić takie komentarze

up

skoro sie rozebrałaś , przystępujesz do seksu i to przerywasz to robisz se jaja z tego faceta nie mówmy tutaj o technikach ale jakieś uwieńczenie obopólne powinno być może jesteś jeszcze dzieckiem

Gość Navya
To jakiś niepoważny ten gość.. ja wiele razy się pieściłam z facetem jakimś i nie dochodziło miedzy nami do niczego więcej

up