Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyruska.....

Mój chłopak jest kibicem... a dokładniej kibolem

Polecane posty

Gość Pyruska.....

Eh, ciężko się żyję z fanatykiem.. jestem z facetem od roku, jest on kibicem Lecha Poznań, jeździ na każdy wyjazd, oczywiście co mecz też u siebie, działa po godzinach uprawiając sporty walki z chuliganami Lecha Poznań.. prawie nie ma dla mnie czasu teraz jest przerwa w sezonie to spędzamy sporo czasu, każdy weekend prawie itp, ale tak w roku to on w weekend nie ma na mnie czasu bo woli jechać na wyjazd zapytacie w takim razie po co z nim jestem?? hmm wkurza mnie to ale też imponuję.. on jest dużym, charakternym facetem z pasją jakby nie patrzeć , raz byłam świadkiem jak w pewnym klubie na imprezie dojechał dwóch typków bo się przysapali i mi to strasznie zaimponowało,, chyba nie mogła bym być z jakimś małym leszczowatym miłym chłopcem.. podniecają mnie właśnie tacy, ale też boli mnie to , że dla niego na pierwszym miejscu jest Lech Poznan potem koledzy (czyli chuligani.. jeżdzą na ustawki itp) a potem dopiero ja..

Gość ghft
pasją, huh... mówisz że nie mogłabyś być z innym. Więc w czym problem? Chciałaś się tutaj przed nami pochwalić?

Gość Pyruska.....
chciałam się wygadać

Gość kibol !!!
WYJAZD RZECZ ŚWIĘTA !

Gość dfsetre
To może poznaj jakiegoś faceta co trenuje wschodnie sztuki walki albo boks ? Skoro imponują Ci mięśniacy. Sport to chyba lepsze zainteresowanie niż bójki, co ?

Gość Pyruska.....
Samo trenowanie o niczym nie świadczy.. tu chodzi o jego charakter, "pozycje" i fajny silny meski wygląd

Gość olivia dunham
nie ma czegos takiego jak chuligani:o jak juz to hooligans

Gość kukuruznik
swój do swego ciągnie. jak ci się podoba koleś co obija innym mordy, to się nie zdziw jak w twoją też trafi :D

Gość joaśka23
Piszesz jakby ta "pasja" była jedyną możliwą, innych nie było... Są faceci z innymi, normalnymi pasjami... Ja osobiście kopnęłabym tego kibola w d****...

Gość Pyruska....
// nie ma czegos takiego jak chuligani jak juz to hooligans // hooligans to nazywa się cały ten 'ruch' natomiast jesli mówimy o pojedynczej postraci to nazywa się go "chuligan" ... a Wy widzę , że nie rozumiecie.. facet z którym jestem, jest marzeniem dla większości kobiet, każda pragnie silnego, zaradnego, dużego z charakterem faceta tylko większość z was po prostu nie jest w stanie takiego gościa poderwać, oczywiście wiąże się to z waszą małą atrakcyjnością fizyczną:)

Gość olivia dunham
dziunia jestem z Poznania na dodatek zapalona kibicka wiec chyba wiem co?

Gość Pyruska....
Ale niby co takiego wiesz? bo ja mam relacje z pierwszej ręki to kto jest bardziej 'kumaty' w tych sprawach ??

Gość olivia dunham
a jak juz chcesz nazywac jednostke to raczej hooligan a nie chuligan:o

Gość olivia dunham
i co, ze masz info z pierwszej reki skoro poprawnie napisac nie potrafisz:o

Gość olivia dunham
no i gdzie tam masz lecha dziecko??:o

Gość Pyruska....
a co za różnica jaki klub idiotko :O chodzi o polskie nazewnictwo.. oj dziewczynko wyjdz lepiej bo widze nie kumata jestes :O

Gość olivia dunham
idiotke widzisz w lustrze:D a i jest roznica. A jak tego nie wiesz coz. Jak widac jestes bardziej tepa niz ustawa przewiduje

Gość Cracovia Kazimierz
hahahaa dajesz jako przykład vlepki wrogich klubów :D ja myśle,że prędzej czy później sie rozstaniecie..co innego jakby zabierał Cie na te wyjazdy a Ty też interesowałabyś sie piłką :P ogólnie to pozdrów go i pamiętaj że jebać wisłe maczetami :classic_cool:

Gość olivia dunham
a skoro nie potrafisz zrozumiec, ze Lech ma Hooligansow to juz wogole masz mozg wielkosci orzeszka ziemnego

Gość Pyruska...
// a skoro nie potrafisz zrozumiec, ze Lech ma Hooligansow to juz wogole masz mozg wielkosci orzeszka ziemnego // hahahahah pokażę ten tekst swojemu facetowi, pośmiejemy się razem :D a przykład vlepki to jak sama nazwa: PRZYKŁAD!!! nie chciało mi się szukać Lecha z napisem "Chuligani" , wpisałam w google image i dałam pierwszą lepszą, nie widzę różnicy :O i fakt na wyjazdy nie jeżdze, ale jak jest mecz w Poznaniu z jakąś lepszą drużyną to mnie mój luby zabiera :)

Gość olivia dunham
pokaz, zobaczymy kto sie bedzie smial:D co za tepa strzala z ciebie:D:D:D

Gość olivia dunham
bo nie ma zdjecia lecha z napisem chuligani jest z Hooligans :D:D:D

Gość Astoria1985r
Współczuję takiego gościa. Ale autorka to typowy przykład pustaka, który jara się tym, że jej facet jest kryminalistą, a potem płacze bo zdradza, bije, przewala pieniądze zamiast utrzymywać dom jak przystało na głowę rodziny... To tak tragiczne, że aż śmieszne.

Gość olivia dunham
prosze na kazdej fotce jest hooligans http://www.google.co.uk/search?q=lech+poznan+hooligans&hl=en&client=firefox-a&hs=Jhk&rls=org.mozilla:en-GB:official&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=BXMETpr-O4ephAf91pG-DQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBMQ_AUoAQ&biw=1276&bih=630 chuligani lecha hahahahaha a to dobre

Gość Cracovia Kazimierz
hahahahaaha kibic kryminalistą :D :D ja pierdole czy to ze koleś jest kibicem i jeździ na mecze,a i może nawet bierze udział w ustawkach to od razu znaczy że jest zły,na pewno zdradza i na pewno będzie bił swoją kobietę ?? :O:O Właśnie często takie osoby mają honor i nie uderzyliby nigdy kobiety!! Wyżywają się w inny sposób,adrenalina na meczach itp.Nie róbcie z kibiców marginesu społecznego!! Dlatego że tak napisali w Gazecie Wyborczej :O

Gość Pyruska...
O rany.. bo tak się piszę pod fotką "Lech Poznan Hooligans" ponieważ jest odniesienie do wszystkich ale jeśli mówimy po pojedynczych jednostkach to używa się zazwyczaj określenia "chuligani lecha wbiegli na murawe... chuligani X ustawili sie na chuliganow wracajacych z Y" itp , rozumiesz tepa kretynko? co do gościa, który mówił, że będe płakać.. być może, ale wole mieć teraz takiego faceta niż jakiegoś lalusia :O nawet nie wiecie jaka to wygoda mieć takiego gościa.. do każdego klubu wjazd za darmo bez kolejki, loże vipów, jego znajomi to szanowane i konkretne postacie w Poznaniu, na mecze Lecha za darmo i ogólnie uczucie , że można wszystko..

Gość PublicRelations partii PO
się odzywa. Nie ma to jak zasr....ć fora i udawać, że bardzo dobrze, że kibice mają zakaz wstępu na już istniejące stadiony, bo o tych co mają być, to nie wiadomo czy zostaną dopuszczone. Jaka niska forma i próba dyskryminacji kibiców, kosztem wypisywania bzdur o tzw. chuliganie chłopaku. Co za żenada i prostactwo - idealnie oddany obraz elektoratu i pracowników PO.

Gość prawdziwy_kibic
hooligans - banda prymitywow ktorzy odnalezli sens zycia w obijaniu sobie mord w imie 'przynaleznosci' do jakiegos klubu. Zrozumiem walke o wlasny kraj, ale o klub? tłuczenie innych za to ze kibicują innemu klubowi. To tak niesłychanie płytkie że aż śmieszne:D naszprycowana hołota, jeszcze pół biedy zeby sie tłukli gdzies w lasach, ale ci szmatławcy ronbią to w biały dzien na stadionie. Wrzody na zdrowym ciele społeczeństwa