Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyruska.....

Mój chłopak jest kibicem... a dokładniej kibolem

Polecane posty

Gość bananowa malina
ty to mozesz najwyzej rozlozyc nogi szmato. HOOLIGANI IDIOTKO

Gość bananowa malina
a hooligani i chuligani do zupelnie cos innego kretynko. Pewnie jestes zwykla tania szmata, ktora nie ma nic do powiedzenia, tylko swiecisz dupa. Takie wlasnie wybieraja tepi kibole lecha. Twoj facet pewnie tez kretyn skoro mysli, ze Lech ma chuliganow:D

Gość los nickos
I co ćucmoki wykasowałyście komentarz, tchórzliwe imbecyle, na to was stać matołki, matołów. Każdy kibol jest jak piłka, pusty w środku, kopany bo sam chuj rozumu nie ma i musi byc posuwany przez stado, instynkt stadny, mądry w tłumie, a w rzeczywiscie słabeusz i nudny człowieczewk - taki to kibolski ryj

Gość joł 222
Ja bym się wstydziła mieć faceta kibola:O I na pewno bym się z takim nie zadawała. A jak jeszzcze jest duzy, umięśniony, łysy i chodzi w dresach to ...:O

Gość wiem o co chodzi
wiem o co chodzi autorce, sama miałam takiego chłopaka tyle że on nie był jakimś agresywnym chuliganem. byl odpowiedzialny i potrafil dzielic swoja pasje z czasem poswiecanym mi i to jest ta roznica

Gość fifty zifty
"Twoj facet pewnie tez kretyn skoro mysli, ze Lech ma chuliganow" buahhahahah a co, może nie ma ??? weź kretynie doinformuj sie za nim cos napiszesz.. lech poznan ma najmocniejszych chuliganow w polsce obecnie ps. beke mam z tej idiotki wyzej dla ktorej chuligan=łysy dres tępy a wiec coś ci powiem dziecinko.. jestem z innego miasta ale tez jest u mnei w miescie duzy klub z extraklasy.. i znam chlopakow z "ekipy" to są zazwyczaj powazni ludzie, ktorzy juz nie chodza w dresach tylko bardziej "galowo" , duzi, charakterni przy kasie ktorzy robia interesy, a do tego praaktycznie kazdy ma albo żone albo narzeczoną i dzieciaki wiec za nim cos powiesz to sie zastanow kurwo.. pewnie mylisz zwykłą patologie z osiedi z konkretnymi ludzmi

Gość wiem o co chodzi
a hooligans i hooligani to to samo. zpolszczona nazwa i tyle. jestem z bielska. klub BKS ma swoją huligankę i nikomu nie robi różnicy czy nazywa się ich huliganami czy hooliganami chyba ze w przypadku Lecha jest inaczej...

Gość wiem o co chodzi
idiotke wyzej???? ja tak nie uwazam

Gość joł 222
Nie będę dyskutowac z kimś kto nie umie się porządnie wyrazić, bez epitetów i innych okreslen. Wyraziłam swoje zdanie, wolny kraj prawda? A chcac sie wyzyc na innych, idzcie sobie na te ustawki. Do widzenia!

Gość fifty zifty
mowilem to "joł 2".. tepa idiotka i tyle jestesmy w polsce wiec powinno sie mowic "chuligan" a nie kurwa hooligan jedynie co to mozna dac napis na murzę < nazwa klubu > hooligans i to tyle