Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznaniankaaaa

LEkarz medycyny pracy POZNAŃ

Polecane posty

Gość poznaniankaaaa

Witam, chcialam sie zapytac gdzie w poznaniu jest jakis tani lekarz medycyny pracy najlepiej gdzies w okolicach Piątkowa? sprawa wyglada tak- mam wszystkie wyniki badan a brakuje mi tylko wpisu do ksiazaczki sanepidu- a centrum w ktorym mialam wszystko doprowadzic do konca lekarz przyjmuje tylko do 10... czekam na odpowiedzi ;)

Gość gość
Szczerze powiedziawszy nie wiem.

Gość gość
na poznańskej i na słowackiego, ale to nie piątkowo a centrum.

Gość 00
Ja nie zna na razie nikogo na piątkowie, ale polecam Panią Doktor Katarzynę Dragan na Grunwaldziej. Więcej informacji na lekarz-poznan.pl i pod numerem telefonu: tel.: +48-512-120-389, e-mail: rejestracja@lekarz-poznan.pl. Ogólnie polecam Panią doktor :)

Gość rtrtf
Ja polecam Jana Banasiuka - przyjmuje w Luboniu na Maya 1a - Prowadzę szkołę jazdy i kursanci są u lekarza dokładnie badani pod względem zdolności do poruszania się po drogach. Nie ma ryzyka, że ktoś przypadkowo zostanie dopuszczony.

Gość gość
Mogę polecić gabinet medycyny pracy w przychodni Med-lux w Luboniu. Ja tam zawsze robię badania tego typu i jestem zadowolona.

Gość tamiras
Ja rownież polecam Pana Jana Banasiuka. Bardzo dobry lekaz, i wiem, że moge zaufać jego opinii w 100%. Jeszcze niegdy nie było z tym żadnych problemów.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 60 km od Wrocławia

Gość edas45
Jeśli szukasz dobrege i rzetelnego lekarza medycyny pracy, to rzeczywiście dr Banasiuk z Lubonia będzie bardzo dobrym wyborem. Korzystam z jego usług już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony

Gość jafkis222
Polecam udac się do dr banasiuka. Świetny lekarz, rzetelny i bardzo miły. chodze do niego już od długiego czasu i uważam, że warto się do niego udać