Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bardzo wkur..ona...!

NIENAWIDZE duzych piersi...ktore ja wlasnie mam

Polecane posty

Gość jestem bardzo wkur..ona...!

mam 18 lat i prawie przekroczylam D....nienawidze ich...nie moge kupowac stanikow ktore mi sie podobaja...ani ubierac obcislych bluzek...nawet nie mowie o stroju kapielowym...mam 170 wzrostu i jestem dosyc szczupla i mam te dwa duze balony co mi zawsze przeszkadzaja...kazdy zwraca na nie uwage...nie mozna ich ukryc...nie wiem co mam zrobic nie mam kasy na operacje plastyczna.... :( zycie do dupy

Gość polska freya beha
a ja mam 23 lata i mam bardzo male jak dziecko wygladam, ale czy male czy duze to sie nie przejmuj i bierz tego do siebie, ja walcze z kompleksami ;)

Gość akjssaaaaaaa
dołączam sie do tego szanownego grona ;/ jak bede bogata, ;dddd to zrobie operacje!

Gość w dupezapychana
a ja uwielbiam lizac duze i male piersi

narzekaj na kręgosłup, zacznij sięleczyć , zasugeruj że to od zbyt ciężkiego biustu ( są takie przypadki ) może Cię na kasę chorych zoperują

Gość masz na bank
masz na bank ŹLE DOBRANY STANIK! bo jeśli piszesz ze masz D to są maciupkie :P napisz swoje wymiary pod i w biuście.

ja mam bardzo mały biust , włściwie to wcale go nie mam, stać mnie na operację , ale tego nie zrobię , nie wyobrażam sobie nagle nosić przed sobą dwóch dodatkowych zbiorniczków

Zmierz się koniecznie! Ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście. Jakiekolwiek D to nie jest duży biust, a jeżeli Ty tak uważasz, to na pewno masz źle dobrany stanik. Duży biust nie musi podskakiwać podczas biegania, nie muszą boleć Cię plecy, nie musi wypływać ze stanika, nie musi Ci przeszkadzać. Wystarczy, że się zmierzysz i dobierzesz sobie lepszy stanik, bo za luźnym 75C tylko sobie ten biust zniszczysz i bardzo szybko może Ci obwisnąć, bo jest niepodtrzymany. W dobrym staniku biust będzie na swoim miejscu, cały zebrany, nie będzie nigdzie wyskakiwał i wypływał, nie będzie skakał podczas chodzenia i biegania, ramiączka nie będą się wbijać, plecy nie będą boleć, nie będziesz się garbić. Jeżeli już teraz zaczniesz nosić dobry biustonosz, to długo będziesz mogła cieszyć się pięknym biustem :)

Gość zigaziga
przekroczyłas d, a co ja mam powiedzieć , mój rozmiar to 70 F

Gość masz na bank
i żeby nie było że ci dogryzam ale ja kiedys nosiłam 75D i myśliłam że jakie to duże one nie są.... a potem zaczełam się bardziej interesować stanikami i w końcu znalazłam odpowiedni rozmiar - 60F. i jak ma się dobrany stanik to nie ma mowy o bólu kręgosłupa, garbieniu etc. jedyny minus to ich bardzo duża cena.

Dobrze dobrane 70F to tez nie taki uciążliwy biust ;) masz na bank, przesadzasz, ja za porządny stanik dałam najwięcej 90zł, a zazwyczaj kupuje za 30-40. Trzeba tylko polować na allegro, ebayu, przeglądać strony sklepów za jakimiś promocjami ;)

Gość masz na bank
głaszczka - fakt można dorwać taniej ale co ja poradze jak ja kupuję Freye Deco bo ją tak uwielbiam :P? A ona nawet po promocjach jest droga. ps. swoją drogą myslę że to prowokacja bo autorka napisała jeden post i zniknęła ;/

No fakt, o Deco to ja marzę, ale nie kupię, bo za droga :) Ale i tak można coś fajnego znaleźć tanio, na pewno lepszego niż 75D :) Jeżeli nie autorka, to może ktoś inny się uświadomi ;)

Gość akjssaaaaaaa
a nie wydaje wam sie ze w tym dobrym staniku biust sie jeszcze wiekszy wydaje??/ pdniesiony do gory, "wypchniety" i jeszcze wiekszy??

Gość akjssaaaaaaa
no niby nie.. :)

Gość masz na bank
akjssaaaaaaa - zależy jaki model. Niektóre (plunge) to właśnie mają wypychać ale nie wszystkie takie są. Zresztą jak sie ma duży biust to lepiej już zeby był "wypchnięty" aniżeli powodował ból kręgosłupa lub szybciej obwisł, prawda? głaszczka - Dlatego napisałam że drogie ale za to jaka jakośc! :)

No właśnie :) W złym staniku biust strasznie obciąża sylwetkę, dobry stanik nadaje jej lekkości :)

Gość ktoooossss
Zawsze sie narzeka. Ja znow mam maly biust, jak dla mnie za maly i bardzo chcialabym miec wiekszy ale nie az tak:P

Myślę, że po zmianie rozmiaru duży biust już tak nie przeszkadza i kompleksy znikają, bo wygląda o wiele lepiej, nie jest ściśnięty i upchnięty w staniku, tylko ładnie się prezentuje. :) I ktoś z kompleksami może nosić nawet plunge :)

ktooosss, a jaki rozmiar? :) Może problem też leży w staniku. Ja swojego biustu za czasów push upa 75B też nie lubiłam, ale teraz w miękkiej koronce 60E go uwielbiam :) Chociaż wcale się nie zmienił.

Gość ktoooossss
wole push up bo moim zdaniem peirsi lepiej wygladaja sa okraglejsze. W sumie dokladnie nie wiem jaka to miseczka bo nie kupuje jakichs drogich stanikow i pisze na nich 34/75 ale niektore staniki ktore pokazywala mi ekspedientka z tym samym rozmiarem sa o wiele mniejsze. Ja biore te wieksze ale wiecej niz A to chyba nie mam, jestem bardzo szczupla i szczerze mowiac lepiej prezentowalyby sie moje piersi gdyby stanik byl ciut ciasniejszy, czyli mniej niz 75 ale takie ciezko spotkac a jak sa to pewnie bardzo drogie

Gość sgsgsgsggsgsgsg
Tez nie znosze swojego biustu, ale ja mam 75G , normalnie porazka.

Gość wielbicielka Piotrusia.
masz dopiero 18 lat, poczekaj jeszcze 'trochę', dobrze po 30stce będziesz mieć mniejsze, chyba że przytyjesz ;)

ktooosss, a wiesz, jak sobie niszczysz biust takimi stanikami? Zrób eksperyment i zawiąż swój stanik z tyłu na supeł. Następnie wygarnij biust spod pach do miseczek. Zobacz, ile się wyleje. I pomyśl, że po kilku ruchach rękami ten biust ucieka z powrotem pod pachy i jest tam rozsmarowywany przez gąbkę i za wąskie fiszbiny. W dobrym staniku wszystko to, co teraz uciekło, miałabyś z przodu, w staniku. A tak tylko niszczysz biust i sama go pomniejszasz. Zamiast tego 75/34 (75 to obwód w rozmiarówce europejskiej, 34 to oznaczenie brytyjskie, a miseczki nie ma, bo to byle co) zmierz coś, co ma normalny rozmiar. Czyli obwód pod biustem i miseczkę. Poszukaj sklepu, gdzie jest chociażby 70C. Są na pewno, tylko musisz iść do innego sklepu i wcale nie są drogie, bo ja sama kiedyś kupowałam jakieś 70B za niecałe 15zł.

Gość zakolowy pan
laska tepoty napisala ze ma 18 lat i przekroczyla rozmiar D czyli ma wiecej niz to D!!!! tepoty